2777
2789
عنوان

ورم‌ جای نیش پشه

35939 بازدید | 12 پست

دوستان‌صورت دخترمو پشه‌نیش زده و‌به شدت متورم‌شده 

چه پمادی بزنم روش ورمش بخوابه

همیشه همینجوریه و‌جای نیش پشه روی بدنش ورم‌میکنه ولی اینبار زده روی صورتش و‌به شدت باد کرده

خیلی بدجور شده

انگار زنبور زده‌باشه اونجوری باد‌کرده😣

تحولات بزرگ در زندگی نیاز همه ماست برای دریافت انرژی و آرامش درون tel: @jadoogareshq

الکل

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیز مطمئنی نیش پشه اس؟جایی که میخوابه و بازی میکنه خاک نداره؟چون معمولا وقتی ساس یا کک میزنه تورم میکنه ،،تورم پشه کمتره و بیشتر خارش داره و فرداش ورمش کمتر میشه،اما تورم کک خیلی زیاده و تا چندین وقت باقی میمونه..به هر حال جای خواب و بازیشو یه گردگیری کامل و سمپاشی بکن...برا جای نیش و گزش حشرات هم لوسیون کالامین به بدنش بزن

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
دست رو دلم نذار ک بخاطر این قضیه از تابستون متنفر شدم. من پماد کالامین میزنم ولی بازم میخارونه و گری ...

واقعا روانی شدم

ببخشید رفتم بخوابونمش 

خیلی ناارومه

تحولات بزرگ در زندگی نیاز همه ماست برای دریافت انرژی و آرامش درون tel: @jadoogareshq
عزیز مطمئنی نیش پشه اس؟جایی که میخوابه و بازی میکنه خاک نداره؟چون معمولا وقتی ساس یا کک میزنه تورم م ...

نه این الرژی داره

دکتر هم بردم‌قبلا فقط کانولا نوست 

الان صورتش زده

[QUOTE=152988060]عزیز مطمئنی نیش پشه اس؟جایی که میخوابه و بازی میکنه خاک نداره؟چون معمولا وقتی ساس یا کک میزنه تورم م ...[/

پشه پر از خونو کشتم تو اتاقش

بچه ها الان رو‌محل خارشش الکل زدم‌فوری فوری خوب شد

خدا خیرتون بده

فقط ورمشو نمیدونم چکار کنم

الکل نارنجی زدی یا سفید؟ خارششو برطرف کرد؟ نسوزوند؟

چون جاشو نخارونده بود زخم‌نبود خیلی نسوخت

الکل نارنجی خطرناکه سمیه نباید حتی به پوست بخوره

پد الکلی اماده زدم 

خارشش فوری قطع شد 

چندجای بدنشو نیش زده بود 

ولی صورتش خیلی ورم داشت که با واتساپ‌از دکترش پرسیدم و‌نئوتادین و‌انتی بیوتیک‌ سفالکسین نوشت براش

ورمش بعد از چهارروز خوابید