2777
2789

مرد بهمنی زیاد به دخترا رو نمیدن چند مورد دیدم ولی خب وفادارن.

همسر خودم اوایل خ مغرور و لجباز بود

الان عاشقشم همه چی تمومه فقط با محبت خیلییبب زیاد میشه رامشون کرد در غیر اینصورت خیلی بدتر از قبل میشن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مثب بهتاش  گفتم ای خدااا🤦🏻‍♀️😑😑😑😑

😁😁😁😁😁😁😁😁 همین مونده که بر اساس تاریخ تولد شریک زندگیمون رو انتخاب کنیم

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

شوهرمن بهمنیه دوسداشتنی دستودلباز مهربون امادمدمی مزاج!

#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!
شوهر من بهمنیه. بشدت عاشق پیشن. دلسوزو مهربوون. حالا بدیاش. وقتی عصبی میشه غیر قابل کنترلن ولی زود پ ...

دقیقا کپی همسرمن

#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!