2777
2789

پس از چندسال مادر شدید خیلی حرفارو خیلی موقعیتای سختو تحمل کردید تا به آرزوتون رسیدید توروخدا امروز برای من دعا کنید دلم طوری شکسته که حتی نمی دونم دیگه چطوری دعا کنم دیردز خبر حانلکی خواهرشوهرمو که چندسال بعد ما ازدواج کردنو شنیدم ازشوهرم چندسال کوچکتره وشوهرم پسره اوله همیشه خبر حاملگی هر کیو شنیدم تحمل کردم ولی از خدا خواستم این یکی آرزومو برآورده بکنه که بچه ما اولین نوه باشه چون پشت سر من وشوهرم خیلی حرفا هست تو این مدت بخاطر بچه ولی از دیروز تو شوکم که خدا چرا با من اینکارو کرد اونم تو این شبهای عزیز که من هرسال نذر می کردم ولی هنوزم جواب نگرفتم دیگه دل ودماغ نذر ودعا کردن ندارم خیلی دلم گرفته خواهش می کنم شما برام دعا کنید😭😭

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

الهی به حاجتت برسی گلم. 

اما بعدها حکمت کارخدارو میفهمی. خدا ظالم نیست. مهربونه به بنده هاش هرکاری میکنه رو مصلحت. سخته بعضیاش اما بعد می‌فهمیم شکرمیکنیم

خود من4بارسقط کردم. خبرحاملگی کسایی رو شنیدم که وقتی من ازدواج کردم اصلا مجرد بودن. 

اما الان شکرمیکنیم اون4تاسقط شدن چون حکومتشونو فهمیدم واقعا

میشه برای سلامتی امام زمان مهربونمون یه صلوات بفرستی ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی به حاجتت برسی گلم.  اما بعدها حکمت کارخدارو میفهمی. خدا ظالم نیست. مهربونه به بنده هاش هر ...

مرسی عزیزم نمی خوام به حکمتش فکر کنم خیلی خسته ام😣😣😣

من همچنان دادم انتظار میکشم منم هزار بار شکستم و داغون شدم و حرف شنیدم....خانواده شوهرم گفتن از بس بده اجاقش کوره دلمو سوخت از خدا که نگاهم نکرد شاکیم این ماهم hcg زدم ولی امروز پریود شدم و دوباره دنیا رو سرم خراب شد😢

من همچنان دادم انتظار میکشم منم هزار بار شکستم و داغون شدم و حرف شنیدم....خانواده شوهرم گفتن از بس ب ...

این بدترین چیزه که فکر می کنن آدم دلش بده خدا حاجتشو نمیده ولی من خودم می بینم اینا حسادت می کنن رفتار بد دارن ولی به هر چی که می خوان میرسن 😢

منم خواهرشوهرم که خیلی از ما کوچیکتره و بعد ما ازدواج کرده وقتی حامله شد داغون شدم یادمه همش در گوش هم میگفتن به این نگین فلانی حاملس چشم میکنه خودش حامله نمیشه بچمونو چشم میکنه انقد دلمو شکستن شوهرم انقد غصه خورد که اونا بچه دار شدن ما نه

این بدترین چیزه که فکر می کنن آدم دلش بده خدا حاجتشو نمیده ولی من خودم می بینم اینا حسادت می کنن رفت ...

دقیقان من که دلم خیلی شکسته دیگه دعا نمیکنم امروز امام حسین هم زد تو برجکم😢

منم خواهرشوهرم که خیلی از ما کوچیکتره و بعد ما ازدواج کرده وقتی حامله شد داغون شدم یادمه همش در گوش ...

وای که چقدر سخته خدا واقعا دیگه نمی دونم چی بگم😭

خیییلی سخته خیییلی ...الانم بچش خودشو شیرین کرده شوهرم تا نزدیک بچش میشه یا من  با یه ترحمی نگا ...

خدا انشأالله دامن تو هم سبز کنه🙏🙏

ببین عزیزم ، من خودم الان چندین ساله منتظرم ، اما هر ماه گذشت و خبری نشد که نشد و الان دیگه واقعا بیخیال شدم . منم حرف خیلی شنیدم ، دلم خیلی شکست ، جاریم چندسال از خودم کوچکتره و تازه ازدواج کردن و الان بارداره و اولین نوه هم هست با اینکه شوهر من بچه اول خانوادس ولی من واقعا براشون خیلی خوشحالم با اینکه برای خودم افسوس میخورم و غصمه ولی دیگه تصمیم گرفتم بیخیال باشم و شاد باشم ، چون مهمتر از همه اینا همسرمو خیلی دوست دارم و وجود اون واسم از همه چیز مهمتره 

خیلی سخته میدونم اما چاره ای نیست پس صبر کن و به خدا بسپار هرچی صلاحته همون بشه 

امیدوارم به زودی مادر بشی و به آرزوت برسی 

ببین عزیزم ، من خودم الان چندین ساله منتظرم ، اما هر ماه گذشت و خبری نشد که نشد و الان دیگه واقعا بی ...

خوبه که اجازه نمیدی شوهرت هم اذیت بشه منم واقعا سعیمو می کنم چون قبل این ماجرا  متوجه شدم شوهرم چقدر ناراحته چقدر سعی می کنه به من نشون نده ولی واقعا فهمیدم ناراحتی من ناراحتی اونه باید خودمو قوی نشون بدم الانم سعیمو می کنم با اینکه خیلی دلم شکسته آروم باشم خودنو بزنم به بی خیالی فکرمو مشغول چیزای دیگه کنم ولی هر بار یادم میاد یجوری میشم دلم یجوری میشه ولی واقعا باید سپرد به خدا چون با ناراحتی ما هیچی عوض نمیشه خواست خدا اینطور بود انشأالله بزودی واسه ما هم بخواد ما هم دلمون شاد بشه