2777
2789
عنوان

سر دو راهی موندم بمونم یا طلاق؟

625 بازدید | 53 پست

من خواهر ندارم

شما جای خواهرام

من با این دو راهی چکار کنم؟

وقتی مجرد بودن میگفتم با شناخت ازدواج میکنم اگه خوب بود هیچ اگه نبود فوقش طلاقه

اما حالا می بینم خیلی سخته

از طرفی مادرم نابود میشه چون اونم مجرده

از طرفی حرف اطرافیا

برا خود مهم نیس می سازم خانوادم اذیت میشن

از طرفی میگم نکنه پشیمون شم؟

واقعیت انگار من و همسرم هیچ سنخیتی نداریم

اصن اونی نیس که میخوام دارم زجر می کشم

نه محبت کلامی داره

تو این چهار پنج سال یه بار نگفته قربونت بشم

یا اینکه بغلم کنه

سر هر مساله کوچیکی تحقیر میکنه

چن روز پیش مگس خیلی تو آشپزخونه بود از پنجره اومده بود نشست روی در سطل زباله کابینتی حشره کش اسپری کردم روش گفت تو عقل نداری؟ خدا یه عقل به تو بده یه پول به من من زدم به سیم اخر گفتم اخه چرا عقل ندارم ؟ هر چی شدنی تحقیر تحقیر تحقیر بعدم حرف میزنیم میگه تو از من اطاعت نمیکنی من تحقیر میکنم

اخه چی دیدم ازت که اطاعت کنم؟

زبون نرم داری؟

دست نوازش داری؟

به خدا خستم

من نه پدر داشتم نه برادر

محبت ندیدم

من بنده ی محبتم بشر

بهش که میگم میگه من همینم

میخوای بخوا نمیخوای نخوا

خستم

از طرف دیگه خانواده شوهر یه شهر دیگن تو این چن سال همه عیدا رو کلا اونجا بودیم یه جا خونه فامیل خودم نرفتیم وقتای دیگم تا تعطیلی میشه میگه بریم پیششون

من حالم از اونجا بهم میخوره

میگه باید خانواده منو بخوای نمیخوای طلاق بگیر

این حس بدم به خانوادش به خاطر خودشه؟ چون بدی ازشون ندیدم ولی متنفررررررم از بودن کنارشون

از طرفی میگه بچه

من حالم از بچه دار شدن بهم میخوره میام اینجا تاپیکای باردارا رو می بینم مورمورم میشه حتی یه بار نشستم گریه کردم از شدت تنفر از زاییدن!

حالم بده

دارم به یه گزینه جدید که حذف خودمه فک میکنم

من که جهنمی ام

چه فرقی میکنه بمیرم یا خودکشی کنم

خستم

چکار کنم؟

مشاوره ام هیچ کمکی بهم نکرد

بجای اینکه ب خونوادت فکر کنی ب خودت فکر کن مگه قرار چندبار زندگی کنی که ب فکر دیگران باشی ؟ اگه فک می‌کنی لبخند و بهت هدیه نمی‌ده این مرد جدا شو 

تو این موارد خودخواه باش.

امروز بخند فردا گریه کن این و هر روز با خودت تکرار کن 💜💃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعصابت به هم ریخته ولی مشكلات زندگیت خیلی حاد نیست بنظرم چه طلاق بگیری چه خودكشی كنی خیلی پشیمون میشی، البته سوال هست؟ خیانت ازش دیدی؟ معتاده؟ خسیس؟ كتك میزنه؟ اگه نه زندگیت و بكن دخترررر

به نظرم اینا اصلا مسایل زیاد مهمی نیستن بشینید باهم صحبت کنید مشکلاتتون رو حل کنید یکم شما کوتاه بیا یکم ایشون زندگیتونو زیبا کنید.شاید همسرت بچه میخواد بخاطر اینکه شما بچه دوست نداری باهاتون بد تا میکنه.راجع به بچه هم صحبت کنید به تفاهم برسید

مشکل توعزیزم اونقدرا جدی نیست داری توذهنت خیلی بزرگش میکنی خیلی ازمرداهمینن محبت کلامی ندارن باید زندگیتوبسازی نه خودتو بکشی فرار راه خوشبختی نیس مخصوصا که الان پدرنداری..چرامیخوای مادرنشی ؟مادرشدن قشنگترین حس دنیاست مخصوصا بعدزایمان بوی تن بچتو حس کنی ایقدر منفی گرانباش به چیزای خوب فکرکن تا به خوبی برسی😊😊زندگی همه ما مشکل داره هیچکس بدون دردنیس 😊

خدایا خودت برای همه ما بهترین هارورقم بزن😍♥️

خود کشی چرا!! ؟؟

هر روز یه فرصت جدیده. یه معجزه برای زندگی کردن که به تو داده شده و از خیلی دیگه گرفته شده. اونا حسرت یه روز زنده بودن و جبران گذشتشونو دارن

هیچ وقت از ما امید حرفی نزن. وقتی از فردای خودت خبر نداری.

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

ببین دوست عزیز ب نظر من شما بیشتر مقصر خودتی ؛ ببین خییلی از زنا مثل شما همسرشون محبت کلامی و .. نداره اما تو اگه خودت یه ذره سیاست پیشه کنی زندگیت از این رو ب اون رو میشه ؛ تو به خودت برس ؛ کینه و هرچیی ک هست و بریز دور ؛ احترام بزار ؛ کم کم محبت کنی ( کلامی ؛ لمسی) ؛ غذای مورد علاقش رو بپز ؛ ب خودت و خونه و ... برس ، تفکرات منفی و از خودت دور کن و برا زندگیت بجنگ ، شوهرتو اگه خودت زرنگ باشی و صبر داشته باشی میتونی عین موم بگیری تو دستت ؛ فکرای خودکشی و اینا رو بزار کنار چون کار آدمای ضعیف و بدبخته ؛ از خدا کمک بگیر مطمعن باش معجزه میکنع ...

میشه برام صلوات بفرستید😉؟؟ لایکم کنین منم براتون میفرستم ... الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸💕🌸🍃🌸🍃