الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چی کلاه برداری باشه. طلا ؟ بورس هم مشخصه. بیت کوین هم نه. باید فعالیتشو تو این زمینه ها ببره و تحقیق کنه و گرنه دیگه با حقوق ۲ تومن معلومه بجایی نمیرسه درامد زایی الان عوض شده مجازی شده
دنیا جای خوبی میشه وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن.بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف) امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
برادرمن اذر ماه بود که دوست داشت ازدواج کنه خانواده دختره و پدر مون خیلی هوای جوونا رو داشتن
عروسمون مهریه ۱۸ تا سکه قبول کرد به تعداد عمر فاطمه زهرا
پدرم براشون خونه رهن کرد وسایل بزرگشو خرید ،مادر عروسمون هم هر چی در توان داشت خیلی وسایل جزیی و اولیه،شکر خدا جایی براش کار پیدا شد ولی با حقوق دو ملیون و خورده ای الان هم سر زندگیشون هستن وام ازدواج برادم هم در بیاد میخوان براش ماشین بگیرن،نا امید نباشه برادرتون
جایی دورتر از خودم ایستاده ام،به تماشای کسی که جای من زندگی میکند. چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی
تعارف که نداریم عزیزم واقعا دیگه با این اوضاع نمیشه
پس نقش امید و توکل چی میشه؟ناامیدی از رحمت خدا کار درستیه؟؟
دنیا جای خوبی میشه وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن.بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف) امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
حالا نمیگن وظیفه ولی لطف بزرگی در حق بچشون بکنن چی میشه ،اول و اخر همه زندگی مال بچه هاست چه بهتر تا جوون افسرده ،نامید نشده دستشون رو بگیره ،چی میشه مگه
افسردگی ،خودش هزار تا کا خلاف پشتش به بار میاد
با پدرتون صحبت کنید دوران قدیم نیست که با حقوق کم به جایی برسی باید اولش پدرتون استارت کار رو بزنه ،برادرتون رو به جلو هول بده
جایی دورتر از خودم ایستاده ام،به تماشای کسی که جای من زندگی میکند. چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی