2777
2789
عنوان

برای کار خیر کجا خوبه؟

741 بازدید | 26 پست

بچه ها می‌خوام هر ماه مبلغی رو برا کار خیر کنار بذارم ولی نمی‌دونم کجا و چیکار

به نظرتون بهترین کار چیه؟

چند روزیه به شماره حسابایی که محسن چاوشی می‌ذاره پول میریزم

کجا خوبه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم موسسه مهر مبین خیلی خوبه پیج اینستا داره همه پنج شنبه ها ۳ تا کیس معرفی میکنه بعد از ساموندهی شونم فیلم میزاره من همیشه تو پنج شنبه های مهرورزی ده تومن ۱ع تومن میدم خیلی خوبه 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

بده کودکان کار ..من تو مسیر دکتر زنان که میرم  هر ماه چون باردارم ..هر دفعه هر چی دم دستمه میدم به این بچه ها یا خوراکی میخرم براشون .. الان هتفته یه بار میرم پر از بچه اس الکی بدونی برم رو وزنه پول میدم یا ازشون گل نمیخرم اما پولش میدم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

برای بیماران سرطانی ، برای آزاد کردن زندانی ، برای بچه های بی بزاعت ، برای پیج های حمایت از حیوانات

من معمولا به حیوونا کمک میکنم ، چون هیچ سازمان رسمی ای نیست ازشون حمایت کنه و خیلی بی گناهن

Smelly Cat , Smelly Cat , what are they feeding you ? 🐱
من خیریه مهرآفرین میریزم مطمئنه

خانم دانشور و میگی؟مهرافرین یا مهر مبین منم فکر کنم همینه 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

آدرس پیجش رو داری؟

گذاشتم بالا 

اگه تونستی پرس جو کن یه خونواده رو پیدا کن به اون خونواده کمک کن 

از اقوام کمک میکنه میگفت یه خونواده رو پیدا کردم که بچه هاش هر روز روزه میگرفتن که یه وعده غذا بخورن

و خدایی که به شدت کافیست...