2777
2789
عنوان

تصادف

263 بازدید | 16 پست

سلام دوستان 

اگر با ماشین اوراقی تصادفی بشه که منجر به فوت یک شخص و آسیب جدی راننده بشه آیا دیه علاوه بر شخص فوت شده، به شخص راننده هم که مقصر بوده تعلق میگیره؟ مراحل پزشکی قانونی هم طی شده ولی هنوز دادگاه تشکیل نشده. خواستم بدونم اوراقی بودن ماشین تاثیر داره روی نظر دادگاه؟

ماشین بیمه شخص ثالث داره ولی گویا اوراقی بوده

ممنون میشم راهنمایی کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نقص فنیه ماشین در تصمیم دادگاه بی تاثیر نیست،ولی دیگه ربطی به بیمه شخص ثالث نداره....

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔

نظریه کارشناسی پلیس مهمه. مقصر هر کی بود دیه رو پرداخت میکنه با بیمه اش و زیان دیده ماشینش اوراقی باشه یا غیر اوراقی یا بیمه داشته یا نداشته  گواهینامه داشته یا نداشته  باشه  موارد تخلف از قانون جریمه داره . کسی که مقصر هست بخاطر اینکه منجر به فوت شده زندان هم داره

اوراقی بیمه نداره

شما حقوق خوندین؟ اطلاعاتی در این زمینه دارید؟ 

نامزدم به همراه خواهرش در جاده تصادف کردن به تیر برق زدن. خواهرش فوت میکنه و نامزدم ک خودش راننده بوده ۱۰ روز کما میره و آسیب جدی میبینه. ماشین بیمه شخص ثالث داره و گویا دیه خواهرش ک فوت کرده از طریق بیمه پرداخت میشه. نامزدم هم مراحل پزشکی قانونی رو طی کرده ولی هنوز دادگاه تشکیل نشده که ببینیم دیه تعلق میگیره بهش یا نه! اخیرا شنیدم اگر مقصر (نامزدم) ماشینش اوراقی یا اسکاتی باشه دیه بهش تعلق نمیگیره آیا درسته؟ 

نظریه کارشناسی پلیس مهمه. مقصر هر کی بود دیه رو پرداخت میکنه با بیمه اش و زیان دیده ماشینش اوراقی با ...

مقصر نامزدم بود! خودش راننده بود و خواهرش که کنارش بوده فوت کرده! اما ماشین نقض فنی داشته! گویا ماشین اوراقی بوده! در حال حاضر با ضمانت بیرونه! دادگاه هم یک مرتبه تشکیل شده. اما خودش هم آسیب جدی دیده ۱۰ روز کما بوده! یعنی امکانش هست زندان ببرن؟ شما میدونین؟😢

خودشم چون آسیب جدی دید برای پزشکی قانونی اقدام کرد فقط مونده دادگاه که تشکیل بشه ! دیه بهش تعلق نمیگیره؟

نظریه کارشناسی پلیس مهمه. مقصر هر کی بود دیه رو پرداخت میکنه با بیمه اش و زیان دیده ماشینش اوراقی با ...

شما میدونین ماشین رو چه زمانی باید از پارکینگ درآورد؟ قانون خاصی داره؟ ماشین برای نامزدم نبوده و صاحب ماشین که دامادشون بوده خودش رفته از قاضی نامه گرفته و ماشین رو از پارکینگ اورده بیرون و فروخته ! این موضوع چطور ممکنه وقتی هنوز دادگاه تموم نشده و پرونده بازه؟

شما میدونین ماشین رو چه زمانی باید از پارکینگ درآورد؟ قانون خاصی داره؟ ماشین برای نامزدم نبوده و صاح ...

لطفا تلگرام دارین دارین بیایین اونجا توضیح بدم خدمتتون.