2777
2789

خیلی دعاکردم نشد😭

مشک بغل کردم نشد😭

داداش حسین شرمندتم😭

رفتم که برگردم نشد😭

چشمام نمیبینه داداش😭

بدجوری دستام خاکیه😭

هرکارمیشدکردم نشد😭

شرمنده مشکم خالیه😭

ازناقه افتادم زمین😭

دستام برام کاری نکرد😭

تاخیمه هاراهی نبود😭

مشک ابروداری نکرد😭

دندون گرفتم عشق تو😭

سینه سپرکردم نشد😭

خواستم علمداری کنم 😭

رفتم که برگردم نشد😭

خیلی دعاکردم نشد😭

مشک وبغل کردم نشد😭

داداش حسین شرمندتم😭

چشمام نمیببنه داداش😭

بدجوری دستام خاکیه😭

هرکاری میشدکردم نشد😭

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍

😭😭😭😭

دلتنگی پایانی نداره🙂هرگز          ی نفر توزندگیت هیچ  نقشی  نداره اما وقتی بگه بمیر براش میمیری    🙃                                دلتنگی خوب نمیشه فقط باخاطره هاش میگذرونی همین           دلتوهدیه میکنی بهش له میکنه زیر پاش دلتو خیلی راحت🙂       این وسط فقط تو نابود میشی🙃دل ک بشکنی خداجوابتو میده 🙂چون حق الناسی بالاتر ازاین      نیست 🙂ولی عاشقت بودم نمیخوام اذیت بشی میبخشمت       ی انسان دنیام بود تو دنیای پراز ادم 🙂

بچه ها برام دعاکنید بچم صحیح سالم بیاد دنیا اسم حدیت یادتون نره

بعد ازدوتا بارداری پوچ که هر دوبارهم کوتاژشدم بعد عمل هسیتروسکوپی که انجام دادم بعد کلی زجری که کشیدم آبان امسال بی بی چکم متبت شد هر روزباید امپول بزنم روزی ده تا قرص باید بخورم حالا میشه برام دعا کنی صلوات برام بفرستی نی نی ام صیحیح سالم بیاد بغلم سرنمازاتؤن برام دعا کنید ازخدا بخاید صیحیح سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد{وعجل فرجهم} سال ۹۵                               ۹/۹/۹۹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🖤🖤🖤🖤🖤

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

😭😭😭😭بچه ها این نوحه اشکمم دراورد

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍

🌺 الْسَلاٰمُ عَلَيْكَ يَا أبا عَبْدِ اللهِ وعلَى الأرواحِ الّتي حَلّتْ بِفِنائِكَ ،  عَلَيْكَ مِنِّي سَلامُ اللهِ أبَداً مَا بَقِيتُ وَبَقِيَ الليْلُ وَالنَّهارُ ، وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهْدِ مِنِّي لِزِيَارَتِكُمْ ،السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ.🌺»

اللّٰهم صلِّ عَلی محمدٍ وَ آلِ محمّد وَ عجّل فَرَجَهم⁦☘️⁩ اللّٰهم عجِّل لِوَلیکَ الفرج 💚 سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات 💚

فدای ایشون و امام حسین(ع)....التماس دعای مخصوص دارم تو این شب....دعام کنید دوستان

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

دوستان دعا کنید دولتی نزدیک قبول بشم امسال 😭

همه زندگیم خواهر کوچولوی مهربونم♥️⁩🌱لطفا برای سلامتیش دعا کنید⁦❤️⁩لطفا هم برای سلامتی خواهرم و هم خوشبختی خودم صلوات بفرستید لایک کنید منم براتون می‌فرستم 🌼⁦❤️⁩

بچه ها برام دعا کنین کرونا نداشته باشم.از دیروز دل پیچه و اسهال و بدن درد دارم.

من یه بچه یه ساله دارم.وقتی فک میکنم اگه کرونا داشته باشم چطوری وقتی میاد بغلم پسش بزنم دیوونم مبکنه

❤اللهم صل علی محمد وال محمد❤اللهم عجل لولیک الفرج❤