2777
2789
عنوان

تحریفات عاشورا!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 12242 بازدید | 223 پست
توجه داشته باشید که این داستان از فردی ذکر شده که میان اهل علم معروفه به خرافه گویی  درست نیست ...

من گفتم سالهای پیش اعلام کردن من تاریخی نگفتم.شما تاریخ دادی و گفتی چطورتو فلان سال  اعلام کرده  درضمن خیلی هم ساده توضیح دادم منابع شفاهی هم تضادی با عقل ندارن و یکی از منابع تحقیق هستن فهمیدنشون سخت نیست

خاطرتون واسم عزیزه دوست ندارم بحث کنم تاپیکتون رو ترک میکنم لطفا ریپلای نکنید تشکر 

تمام عالم فدای ائمه.تویی که علیه اسامی ائمه میگی فردوسی شاعر و حماسه سرای بزرگ ایرانی رو میشناسی؟همون که نماد ادب وفرهنگ ایران هست ،میدونی اسمش چیه ؟ ابوالقاسم 🤭آره گلم فردوسی یه ایرانی اصیل هست وکل جهان ایران رو بافردوسی میشناسن اما اسمش عربیه و با اون مقامش ادعای امثال تو رو نداشت پس تربیت نداشتتو نشون نده.  تو نه تنها روشنفکر نیستی بلکه اصلا اهل تفکر هم نیستی و باعث میشی آبروی روشنفکرهای واقعی مثل آقای گاندی بره هرجای دنیا بگی به اسم روشنفکر تو مجازی علیه خدا و اعتقادات مذهبیون میگی بهت میخندن .درحدی نیستی که رو حرف خدا حرف بزنی و علیه ائمه بگی فقط خودت حقیتر میشی خدا خودش فرموده دنیارو واسه خاطر حضرت محمدو حضرت زهرا و مولاعلی و فرزندانش آفریدم آخرش هم همه چی میرسه به وارث حقیقی غدیر به حضرت مهدی.امروز هم نهضت عاشورا ادامه داره و پیروان یزیدو قاتل حضرت زهرا دارن ازشون جلو میزنن اما روسیاهی واسه زغال میمونه .خدایا شکرت که من از دشمنان ائمه و یزیدی و پیرو قاتلین و خائنین نیستم .لعنت خداوند بر تمام دشمنان ائمه و لعنت بر قاتلان آقا امام حسین . .پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله می فرماید: علی با حق و حق با علی است و از هم جدا نمی شوند تا در کنار حوض کوثر در قیامت بر من وارد شوند .حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/ خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ ای که ره بستی میان کوچه ها بر فاطمه /گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرییی یسواللللل اینکه عروسِ وهب هم توی واقعه عاشورا و روز عاشورا شهید شد ، درسته یا تحریفه؟

درسته

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
درسته

چجور شهید شدن؟؟

مختار رو دیدی؟ اون تیکه که عروسش ازش قول گرف اون دنیا بازم زن و شوهر باشنم واقعیه؟؟؟... یعنی ممکنه اگه خدا خواست و اونقدر خوب بودیم ک بهشتی شدیم ما هم زن و شوهری ک تو دنیا داریم اون دنیام داشته باشیم؟... 

در خرابه شام سر حضرت رو در تشت گذاشتند و جلوی حضرت رقیه قرار دادند.

درسته من اشتباه کردم فکر میکنم نوشته بود در راه شام که بودند سر امام از نیزه پایین اومده و صحبت کرده

دقیق یادم نمیاد ولی میخوام بدونم اصلا چنین چیزی صحت داره که سر بریده حرکت کنه یا صحبت؟

استارتر عزیزم همه ی پست های تاپیکت رو خوندم و واقعا حض کردم

ان شالله امام حسین نگاه ویژه ای به زندگیت بکنه

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
عزیزم 72تن افرادی بودن ک جنگیدن و شهید شدن ولی تعداد یارای امام بیشتر بودن ک زن و بچه هم بینشون بودن ...

عزیزم من تعداد مردایی ک جنگیدن و سهید شدن رو گفتم ک 72 تا نبودن و 100و خورده ایی بودن

قبرشونم تو کربلا هست بری میبینی

اینکه گفته میشه هیچ یک از امامان دنیا پرستی نداشتن و دغدغشون...امت بوده...ولی الان آرامگاهاشون به زی ...

بله مسلک اهل بیت زندگی کمتر از حد مردم فقیر جامعه بود همون زهد و عدم دنیا پرستی اما اینکه برای بارگاهی که برای اهل بیت ساخته میشه گفت اینها حفظ شعائر الهی است که واجبه .و ای امر اگر دقت کنیم از جانب اهل سنت انجام نمیسه و این شیعیان هستند که این بارگاه ها را میسازن این کار را ما انجام میدیم نه اینکه اهل بیت خواسته باشن تا خدایی نکرده متهم بشن به علاقه به مال بلکه ما برای نشون دادن محبت و ارادت و جایگاه والای اهل بیت این ضریح ها را می سازیم.از طلا می سازیم چون عزیزترین و اشرف مخلوقات در انجا ارمیده اند .چطور ما برای عزیزان خانواده خود و بزرگان این ظرافت ها را به کار میبریم ؟؟

بله مسلک اهل بیت زندگی کمتر از حد مردم فقیر جامعه بود همون زهد و عدم دنیا پرستی اما اینکه برای بارگا ...

کسی فکر نمیکنه خودشون میخوان که بارگاهشون اینطور باشه...بلکه بالعکس وقتی در دنیا بودن به فکر امت بودن ولی حالا بعد از فوت...مطمئنن خودشون هم نمیخوان...که اینجوری براشون بارگاه درست کنن...مطمئنن بازم به فکر امت هستن...پس مطمئنن کار ما شیعیان اشتباهه...وقتی در دنیا دنباله کاخ نبودن و هر چه میخواستن انفاق میکردن برای امت...ما برای جلب احترامی که باید دلی باشه...از فقیر و یتیم میزنیم که مطمئنن اونا راضی نیستن...مطمئنن احترام و ارزش با طلا نیست....اونا سالهاست ارزش دارن...مطمئنن این تفکر ما اشتباهه...ارزش گزاری واقعی چیزه دیگه هست...نه ظاهر...امامانی که یک عمر از ظاهر دور بودن و نهی میکردن...از مال دنیا دور بودن و کاخ و ارامگاه ها رو نهی میکردن...کسانی که دنیا پرستی رو دور از شان میدونستن...حالا ما شیعه...اونها رو با چیزی که هرگز دوست نداشتن اجبار میکنیم...در حالی که امت هنوزم مشکلات فراوانی دارن...در حالی که امامان بعدی وقتی زنده بودن...برای امامان پیشین...آرامگاه نمی ساختن...صفاتی که ازشون سالها نهی میکردن...بعد از مرگ ما بهشون اجبار کردیم...چون همچنان ظاهر پرستیم...همچنان ارج و مقام رو در بارگاه و کاخ میبینم ...در زر و اندوخته بیشتر...پس به طوری جاهلیم به ایمان و باور امام هامون.

به هر آنچه بخواهد...من راضیم...😊
کسی فکر نمیکنه خودشون میخوان که بارگاهشون اینطور باشه...بلکه بالعکس وقتی در دنیا بودن به فکر امت بود ...

خب ضریح وحرم از نذورات مردم و  محل وقف هست  کسی  به زور از مردم مستمند و فقیر چیزی نگرفته که به قول شما باهاش بارگاه بسازن

مثلا همین آستان قدس رضوی و حرم امام رضا ع    دستگیر مسمتندان و فقیران هست  نمونه هاش رو توی سیل سال ۹۸ دیدید تازه این قسمت عیان  کمک های رضوی بود  خیلی از کمک به فقرا ومستمندان رو شما حتی متوجه هم نمیشید .

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .
ماجرای زعفر جنی و عروسی حضرت قاسم اولین بار در کتاب روضه الشهدا نوشته ملاحسین کاشفی آورده شد و هیچ س ...

💥#انتشار_فیلم_برای_اولین_بار

🎥 کلیپ تصویری: «جنیان یا کافرند یا شیعه!»

✅حضرت آیت‌الله بهجت قدس‌سره:

🔹پیرمردی بود، من خودم دیدم او را -شاید هم اصالتاً نزدیک به محل ما بود، شمالی بود-، گفت:‌ داشتم می‌خوابیدم، دیدم غلغله‌ای برپاست. گفتم: چه غلغله‌ای هست؟
▫️[صدایی] گفت: «زعفر جنی، همان که آمده بود برای یاری امام‌ حسین علیه‌السلام، حالا وفات کرده است».
🔹بنده از طریق دیگری هم شنیده بودم بیست سال قبل [عده‌ای] آمده بودند و درِ بعضی از خانه‌ها را زده بودند که زعفر وفات کرد، رضوان‌الله‌علیه.

🔹آن پیرمرد می‌گوید: «در همان حالی که داشتم می‌خوابیدم، پرسیدم جانشین دارد؟ پسرش جانشینش است؟»
▫️گفتند: «بله، جانشین هم دارد». این را دیگر در آن خبر نشنیده بودم. این [مطلب] مخصوص به همان پیرمرد است که گفت خودم دیدم. البته آن پیرمرد نگفت، جسم آن کسی که خبر داده بود را دیدم، همین‌قدر [صدایی را] شنیدم.
🔹گفتم: اسم جانشینش چیست؟
▫️ گفت: اسم پسرش که جانشین پدر است، «کامل» است.

💥این را هم باید آدم [توجه] داشته باشد که اجنه هم عمرشان یک سال و دو سال و ده سال و صد سال نیست.

🔹این را هم از پیرمردهای زمان خودمان از اساتید در نجف شنیده بودیم که جن‌ها گفته بودند: «در بین ما کافر و شیعه هست ولی سنی نیست». گفتیم: «این برای چیست؟» گفت: «پیرمردهایی که الان هم بین ما هستند گفتند: ما بودیم [که] حضرت رسول در غدیر دست حضرت امیر را بلند کرد و جانشین خودش قرارداد. [آن پیرمردها] الآن هم هستند».

🔹از آن‌وقت تا به حال هم که ما از آن پیرمردها شنیدیم از این قضیه هزارسال بیشتر گذشته بود. بالأخره!

🔴 چه‌کار کنیم؟! با اینکه مخالفین ما واضحات را منکرند، در ما اثر ندارد. اگر رشوه بدهند نعوذبالله، نعوذبالله خدا می‌داند چه کسی از رشوه نجات می‌یابد. یک شاهی و سنّار که رشوه نمی‌دهند. [انگلیس] رشوه داد به او (ابن سعود) و گفت: «اشراف را بیرون می کنیم و شما را جای آن مالک حجاز قرار می‌دهیم». رشوه داد به پهلوی [و گفت]: «قاجار را بیرون می‌کنیم شما را به جای او سلطنت می‌دهیم». رشوه داد به مصطفی کمال ملعون گفت: «عثمانی را بیرون می‌کنیم سلطنت یا ریاست جمهوری را به شما می‌دهیم». می‌دانید رشوه چه کار می کند؟! الان دنیا دارد با  رشوه می‌چرخد.

📚 درس خارج اصول، ٨ اردیبهشت ١٣٨٨
(۲۰ روز قبل ارتحال)

💻 جهت مشاهده این مطلب از طریق لینک زیر به سایت رسمی مؤسسه نشر آثار حضرت  آیت‌الله بهجت(ره) مراجعه فرمایید:🔻
http://bahjat.ir/fa/content/10701

☑️ کانال رسمی مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت #آیت_الله_بهجت قدس‌سره
✅ @bahjat_ir

از کانال رسمی آیت‌الله بهجت

فیلمش هم موجوده👆👆👆

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

خلقت وجودی جنیان و سالهای عمرشون باما انسان ها فرق داره طول عمرشون خیلی خیلی زیاده عزیزم قص ...

قضیه اینکه جنیان میان خدمت امام حسین تو کتاب علامه مجلسی هم هست 

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .
قضیه اینکه جنیان میان خدمت امام حسین تو کتاب علامه مجلسی هم هست 

درسته .روح جناب زعفر شاد خدا رحمتش کنه 

تمام عالم فدای ائمه.تویی که علیه اسامی ائمه میگی فردوسی شاعر و حماسه سرای بزرگ ایرانی رو میشناسی؟همون که نماد ادب وفرهنگ ایران هست ،میدونی اسمش چیه ؟ ابوالقاسم 🤭آره گلم فردوسی یه ایرانی اصیل هست وکل جهان ایران رو بافردوسی میشناسن اما اسمش عربیه و با اون مقامش ادعای امثال تو رو نداشت پس تربیت نداشتتو نشون نده.  تو نه تنها روشنفکر نیستی بلکه اصلا اهل تفکر هم نیستی و باعث میشی آبروی روشنفکرهای واقعی مثل آقای گاندی بره هرجای دنیا بگی به اسم روشنفکر تو مجازی علیه خدا و اعتقادات مذهبیون میگی بهت میخندن .درحدی نیستی که رو حرف خدا حرف بزنی و علیه ائمه بگی فقط خودت حقیتر میشی خدا خودش فرموده دنیارو واسه خاطر حضرت محمدو حضرت زهرا و مولاعلی و فرزندانش آفریدم آخرش هم همه چی میرسه به وارث حقیقی غدیر به حضرت مهدی.امروز هم نهضت عاشورا ادامه داره و پیروان یزیدو قاتل حضرت زهرا دارن ازشون جلو میزنن اما روسیاهی واسه زغال میمونه .خدایا شکرت که من از دشمنان ائمه و یزیدی و پیرو قاتلین و خائنین نیستم .لعنت خداوند بر تمام دشمنان ائمه و لعنت بر قاتلان آقا امام حسین . .پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله می فرماید: علی با حق و حق با علی است و از هم جدا نمی شوند تا در کنار حوض کوثر در قیامت بر من وارد شوند .حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/ خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ ای که ره بستی میان کوچه ها بر فاطمه /گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود .