2777
2789
عنوان

گوش درد نوزاد ترا خدا بیاین

32118 بازدید | 22 پست

بچه ها

دخترم چارماهشه

بردمش دکتر گوشش عفونت کرده

بهش سفکسیمو استامینوفن میدم

ولی خیلی بچم‌اذیته

نمیذاره ب گوشش دست بزنم هی گوششو میکنه

گوششو با روغن زیتونو سیاهدونه چرب میکنم

از قطره استامینوفن میمالم به دور گوشش

چیکار کنم زود خوب شه

میخاستم کلاه بذارم سرش و پنبه بذار رو گوشاش گرم شه بدش میاد

کیسه اب گرمم نمیذاره بدش میاد

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!

آب پیاز یه قطره بریز 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطره گوش نداده؟

نه چی هست اصلا

بردمش اورژانس الان ک متخصصا باز نیستن

اونام زیاد بلد نیستن

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!

پیاز، نه تنها ماده اصلی برای پخت و پز است، بلکه برای درمان های دارویی نیز استفاده می شود ، پیاز برای عفونت گوش بسیار مفید است. یک پیاز کوچک را بشویید و آن را ریز ریز کنید ، پیاز خرد شده را برای 1-2 دقیقه در مایکروفر قرار دهید. سپس اجازه دهید تا خنک شود و سپس عصاره آن را بگیرید ؛ دو تا سه قطره آب پیاز را در گوش آلوده خود بریزید و آنرا چند دقیقه نگه دارید. بعد از مدتی سر خود را بچرخانید و آب را از گوش بیرون بریزید.

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

از داروخانه ویکس بخر بمال به پشت گوشش ولی زیادنزنی پوستش بسوزه فقط دستتو چرب کنه خیلی خوبه

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
آخی الهی ان شالله زود خوب شه😔

دعا کن گشنه هست زبون بسته شیرمو ک میدوشم‌بدمش دلم کباب میشه انقد تقلا میکنه زودتر با قاشق بدمش

نه چی هست اصلا بردمش اورژانس الان ک متخصصا باز نیستن اونام زیاد بلد نیستن

عمومی ببر حداقل

من از گوش درد داشتم میمردم رفتم دکتر عمومی ی قطره بهم داد اصلاااااا دیگه درد نگرفت گوشم

با دلای پاکتون واسم یه صلوات برسین😍مرسی
عمومی ببر حداقل من از گوش درد داشتم میمردم رفتم دکتر عمومی ی قطره بهم داد اصلاااااا دیگه درد نگرفت ...

واسه نوزادا نیست؟؟

الان که نیستن

تا پس فردا باید صبر کنم هرجا خاستم ببرم

یه کیسه با پارچه بدوز توش نمک بریز. من اون موقع ها میذاشتم رو شوفاژ گرم میشد بعد میذاشتم رو گوشش. ...

کیسه اب جوش دارم‌ رو سیسمونیش نمیذاره هی سرشو تکون میده

پیاز، نه تنها ماده اصلی برای پخت و پز است، بلکه برای درمان های دارویی نیز استفاده می شود ، پیاز برای ...

اهان این اخرین راهه اگه خوب نشد میترسم پرده گوشش نازکه چیزی بریزم

دستت درد نکنه