2777
2789

من لحظه شماری میکنم واسه چهارروزدیگه

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوره هام ۲۷ روزست.. در حال اقدام برای بچه دوم هستم.. این ماه اولین اقدامم هست.. ۲۳ این ماه موع ...

من نی نی اولمه😍😍😍سه وچهارروزدیگه امپول میزنم اگه خدابخوادتودلیم بیاد😍😍😍

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
[QUOTE=152942971]من لحظه شماری میکنم واسه  عزیزمم...باردارین؟؟

ن اقدامم...میرم دکتر

چقدر خوب انشالله با یه دنیا خوشحالی اومدن نینی گلتو بهمون خبر میدی

انشاالله😍😍❤❤❤

چه شهری هستین ...من اطراف شیرازم..

من پریودهام نا منظم بود کیست هم داشتم سه دوره مدروکسی پروژسترون مصرف کردم مشکلم حل شده دیگه فعلا اقدام‌کردم تا ببینم خدا چی میخواد

نزدیکه یکساله  برای دومی اقدامم یک دختر 6 ساله دارم

عزیز دلم انشالله به حق این روزای عزیز این ماه یه نی نی ناز بیاد تو دلت...بیای خبر بدی کلی باهم شادی کنیم

منم منتظرم سه شنبه موعدم بعد دو سال و نیم بالاخره بیبی مثبت ببینم🙄

اینجا همه برای هم دعا میکنیم ...انشالله همین ماه دامنت سبز بشه ...بیا همین جا خبر بده که چی شد ..من سه شنبه منتظرما..