2777
2789

سلام چطورین؟!

بچه ها این تاپیک و زدم که باهم راجب مدیریت مالی خونتون بگید.کی مدیره؟ مدیریت میکنه و...

زن مدیریت کنه خوبه یانه؟!

بچه هامن خودم شاغل نیستم.همسرم کارمنده و حقوق گیر.

اوایل همه چی دست همسرم بود،اقساط،خرجا همه چی...ولی یه تایمی ما افتادیم دنبال خونه خریدن و برنامه ریزی و جمع کردن پولا و پاس کردن چکا،من انجام میدادم....نمیدونم چیشد بهرحال کم کم همه چی افتاد گردن من.حالا همسرم سرماه حقوق رو واریز میکنه برا من تا اقساط رو میدم و باهم میریم خرید کارت میکشم و اونم هروقت کم میاره میگه پول بزن برام....برا هزینه بنزین و خریدای کوچیک.

این شرایط هم برام راضی کننده س چون طبق برنامم پیش میریم هم یجورایی دوس ندارم احساس قدرتمندی همسرمو زیر سوال ببرم و بشم همه کاره....نمیدونم حس میکنم نگرانیا کم وکاستیا استرسا و همه چیا بامنه و اون دیگه کاره ای نیست....برا خرید کوچیکم از من نظر میخاد.

از طرفی میگم چرا همه رو بعهده خودش نذارم و من به زنونگیم نرسم و قرو فرم.از طرفی میگم نه بزا مدیریت کنم مردا ولخرجن و پس انداز نمیکنه....

بنظرتون اثر این قضیه تو درازمدت چطوریه؟ شماها چطورین؟

دختر پاییز

۹۹ درصدش دست منه. اما واقلا نمیشه پس انداز  کرد

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که به عهده شوهرمه  

بنطرم شاید اگه همه کارا رو ما رنا انجام بدیم اونا دیگه خیلی بیخیال و راحت میشن 

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
۹۹ درصدش دست منه. اما واقلا نمیشه پس انداز  کرد

پس انداز پیش کش همین که به سرماه برسونیم .... ولی خودم حس خوبی ندارم مثلا من تو حسابم پوله،اون در حد دویس سیصد

دختر پاییز

این به شخصیت هردو طرف ربط داره من به شخصه نمیتونم بی خیال امورات زندگیم بشم حتما باید در جریان باشم وکنترل ومدیریت کنم ماهردو کارمندیم پولامونو تو یه حساب مشترک میریزیم واز اونجا خرج میکنیم اکثرا هم من خط میدم وحساب وکتاب میکنم شوهرم ادمه لارجیه اگه دستش باشه یه روزه به فنا میده حسابو مجبورم کنترلش کنم تا به اهداف زندگیمون برسیم

من دوست ندارم مديريت مالى خونم دست من باشه 

نميدونم چرا دوست دارم همسرم خريد كنه روزمرگيهاى خونه رو 

البته كه خسته كننده هم هست كلى وقت و انرژى اضافى از ادم ميگيره 

ولى خوب موافقم كه مردا ولخرجن ولى من ديگه به پس انداز اهميت نميدم البته شرايط زندگيها با هم متفاوته