2777
2789
دادم جواب نمیده من بایه کاربر کار دارم کاربریشویادم نیست خیلی ازشون خواهش کردم جواب نمیدن

توی قسمت تماس با ما براشون پیام بذارید

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ني ني يار فيلترشكن داره؟

والا این شو دیگه من نمیدونم

بعدشم از کجا معلوم پاسخگویی تلگرام خود نی نی یار باشه؟

ممکنه مسئولیتشو به شخص دیگه ای واگذار کرده باشن

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

من دو هفتست پیام دادم دریغ از ی جواب

عزیزم سیاسی باشه یه ماه باید قطع بمونه واسه همین جواب نمیدن اگر یک ماه بشه پیام بدین برمیگردونن بعد حتما هم باید اطلاعات کاربری مثل ایمیل یا شماره ای که عضو بودین رو بدین بهشون

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

عزیزم اونجا ده باربیشتر پیام دادم دریغ از رسیدگی جواب

پیام بالا رو بخونین

سیاسی باشه تا یگ ماه نشه فعال نمیکنن جواب نمیدن ولی یک ماه بشه درست میکنن حتما باید اطلاعات کاربریتون مثل ایمیل یا شماره ای که عضو بودین رو بدین بهشون تا فعال کنن

عزیزم سیاسی باشه یه ماه باید قطع بمونه واسه همین جواب نمیدن اگر یک ماه بشه پیام بدین برمیگردونن بعد ...

نی نی یار بخدا حرف سیاسی نزدم اصلا یک خانم با من دعواش شد گ1فت چرا اومدی توی سایت زنونه چند تا حرف بارم کرد و اخرشم من تعلیق شدم😢

ی وقتایی هم  ادب   حکم میکنه     فحش     بدی.. ب بعضیا باس گفت درسته ادعات مثه    دلار  بالا میره اما شعورت مثه     ریال     پایینه....پروفم  خودمم کپی ممنوع😊
نی نی یار بخدا حرف سیاسی نزدم اصلا یک خانم با من دعواش شد گ1فت چرا اومدی توی سایت زنونه چند تا حرف ب ...

اهان اقا هستین

اقایون وقتی قطع بشن دیگه فعال نمیشن چه مقصر باشین چه نباشین دیگه فعال نمیشه کاربری قبلیتون

نی نی یار بخدا حرف سیاسی نزدم اصلا یک خانم با من دعواش شد گ1فت چرا اومدی توی سایت زنونه چند تا حرف ب ...

اینجا چون اکثریت خانمها هستن و باردارن اقایون نباید هر پستی رو بذارن یا کل کل و بحث کنن وقتی کسی توهین میکنه بدون این که جواب بدین گزارش بزنین پستشون رو

از هر کل کل و بحثی دور بمونین با خانمها بگو بخند و خوش و بش نکنین درخواست دوستی به هیچ کس ندین تو هر تاپیکی نرید مدام تاپیک نزنین اینطوری رعایت کنین قطع نمیشین

اهان اقا هستین اقایون وقتی قطع بشن دیگه فعال نمیشن چه مقصر باشین چه نباشین دیگه فعال نمیشه کاربری ق ...

چرا اخه یعنی ی خانم ک بیاد اینجا حرفای سیاسی بزنه و تعلیق بشه برمیگرده ولی ی اقایی ک اصلا تقصیری نداشته باشه کاربریش بر نمیگرده🤦‍♂️

ی وقتایی هم  ادب   حکم میکنه     فحش     بدی.. ب بعضیا باس گفت درسته ادعات مثه    دلار  بالا میره اما شعورت مثه     ریال     پایینه....پروفم  خودمم کپی ممنوع😊