2777
2789

بچه ها خیلی حالم بده خیلی انقدر که حد نداره

توروخدا با زخم زبوناتون حالم رو بدتر نکنین

مرسی ازتون دوستان گلم

من اینجا درمورد زندگی خیلی تاپیک زدم خیلیا راهکاردادن که ممنونشونم خیلیا دلداریم دادن

خیلی از شما مهربونا برام دعاکردید

حقیقتش من سه ماه همسرم یهویی تصمیم به جدایی گرفت بعد از سفرکاریش هم خونه نیومد

گفت میخواد جدا بشه

منم خیلی سکوت کردم بلکه درست بشه تا اینکه خودش اومد با خانوادم حرف زد

دوماه من خونه پدرمم 

خیلی حرفا زده شد خیلی رفتارا توی این سه ماه

خیلی تلاش کردم برای زندگیم به جز دوتاپسر گل و آقازاده ام خودم دیوانه وار عاشق همسرمم

نمیخواستم جدابشیم

همسرمم دوستم داره

ما سالها عاشق بودیم یک عشق آتشین داشتیم

شرح مصیبتام و زندگیم اینجا کلا گفتم

خیلیاتون گفتین بالاخره چیشد

چندشب پیش شب آقاقاسم بن حسن بود

من آدم خیلی مومن و مذهبی نیستم

ولی بهشون ارادت دارم

خیلی حالم بد بود گریه کردم و قسمشون دادم که دلم رو آروم کنن😭😭😭😭😔😔😔

خیلی حالم بد این شبا

تا اینکه شب بعد پدرشوهرم زنگ زد 

با صحبت بزرگترای فامیل و آشناها و خانواده هامون

و خواست همسرم

قرارشد بعد سه ماه همدیگر رو ببینیم و حرف بزنیم

قرار شد خونه پدرم یا پدرهمسرم باشه

گفتم ن فقط خونه خودمون

بیاد باهم صحبت کنیم

اگ آخرین روزهای زندگیمون حداقل یک شب دیگه کنار هم زندگی کنیم😭😭😭😭

اگ هم قرار برگردیم بچه هامون بالاخره جمع چهارتاییمون رو ببینن

تا اینکه پریشب من و پسرا ساعت ده پدرم برد خونمون

خدایاشکرت بابت وجود پسرام💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ادامه اش گلم خدا دلت اروم کنه

خدایا خودت شاهدی چقدر گریه کردم خودت شاهدی دلم هزار تیکه شد که دوتا ادم بی شرف گفتن این نازا هست شوهرش طلاق باید بده خدایا 😭😭😭 میدونم جوابشون به زودی میدی میدونم بهم همین زودی ها بچه سالم میدی میدونم همه این روزا میگذره خدایا بهم ارامش بده خدایا ازت میخوام فقط این دوسال انتظار به زودی بگذر مطعنم بچه ام بغل میگیرم همه آین روزا میگذره 😭😭 خدا جواب دل شکسته ام میده امروز 8 خرداد 1400 تا اخر تیکرم مطمعنم خدا دلم شاد میکنم .خدای بزرگم توکلم به خودت مطعنم بهترین چیزهارو برام میخای چون من توکلم به خودت ❤❤❤امروز شهادت فاطمه زهرا هست10/28 یا فاطمه زهرا من همه چی به خودت سپردم منو تنها نزار خدایا منو تو حسرت مادر شدن نذار😭😭 خدایا کمکم کن خدایا من بهت ایمان دارم میدونم بلاخره منم مادرمیشم😍 تا تولدم 11/28 دلم شاد میشه یا فاطمه زهرا حاجت روام کن هر موقع که صلاح دونستی. منتظر میمونم تا وقتی که خدا تو بهترین موقع تو بهترین شرایط سورپریزم کنه.تولدم تموم شد من پروید شدم😢 امیدم از دست نمیدم امشب شب آرزو هاست خدایا ازت میخام اگه به صلاحم آرزوم براورده کنی ازت میخام سال دیگه این موقع یه بچه سالم یغلم باشه خدایا من که نمیدونم حکمت چی هست که انقدر بچه دار شدنم به تعویق میفته اما تو بهتر از من همه چی میدونی من منتظر میمونم تا خودت تو بهترین شرایط دلم شاد کنی💝💝💝💝خدایا الان ساعت54*00هست بدجوری دلم گرفته نمیدونم چمه 22 اسفند99 هست خدایا میشه مثلا قبلا ها کمکم کنی یه حسی توی دلم فرق داره با همه حس هام نمیدونم درست یا نه فقط ازت میخام کمکم کنی من بهت ایمان دارم خدایا تنهام نذار کنارم بمون مثل همیشه❤❤ 6/11/1401 شب ارزوهاس دلم خیلی گرفته امسالم ارزوم ظهور اقا امام زمان یه بچه سالم خدایا انتظار بسه دیگه تو رو جان غایبت اقا زمان بهم بچه سالم بده

خب عزیزم بعد ؟

ما مردم نجیب*خوزستانی*حرمت داریم...ما مردم هشت سال دفاع مقدسیم.....خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
عزیزم ما امشب حلیم نذری داریم برات دعا میکنم انشالله حال دلت خوب بشه❤

برای منم دعا کن اسمم مریمه 

"شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟                            من به این خنده ی پر غصه دچارم شب و روز"            

بمیرم برات انشالله درست میشه

خدایا خودت شاهدی چقدر گریه کردم خودت شاهدی دلم هزار تیکه شد که دوتا ادم بی شرف گفتن این نازا هست شوهرش طلاق باید بده خدایا 😭😭😭 میدونم جوابشون به زودی میدی میدونم بهم همین زودی ها بچه سالم میدی میدونم همه این روزا میگذره خدایا بهم ارامش بده خدایا ازت میخوام فقط این دوسال انتظار به زودی بگذر مطعنم بچه ام بغل میگیرم همه آین روزا میگذره 😭😭 خدا جواب دل شکسته ام میده امروز 8 خرداد 1400 تا اخر تیکرم مطمعنم خدا دلم شاد میکنم .خدای بزرگم توکلم به خودت مطعنم بهترین چیزهارو برام میخای چون من توکلم به خودت ❤❤❤امروز شهادت فاطمه زهرا هست10/28 یا فاطمه زهرا من همه چی به خودت سپردم منو تنها نزار خدایا منو تو حسرت مادر شدن نذار😭😭 خدایا کمکم کن خدایا من بهت ایمان دارم میدونم بلاخره منم مادرمیشم😍 تا تولدم 11/28 دلم شاد میشه یا فاطمه زهرا حاجت روام کن هر موقع که صلاح دونستی. منتظر میمونم تا وقتی که خدا تو بهترین موقع تو بهترین شرایط سورپریزم کنه.تولدم تموم شد من پروید شدم😢 امیدم از دست نمیدم امشب شب آرزو هاست خدایا ازت میخام اگه به صلاحم آرزوم براورده کنی ازت میخام سال دیگه این موقع یه بچه سالم یغلم باشه خدایا من که نمیدونم حکمت چی هست که انقدر بچه دار شدنم به تعویق میفته اما تو بهتر از من همه چی میدونی من منتظر میمونم تا خودت تو بهترین شرایط دلم شاد کنی💝💝💝💝خدایا الان ساعت54*00هست بدجوری دلم گرفته نمیدونم چمه 22 اسفند99 هست خدایا میشه مثلا قبلا ها کمکم کنی یه حسی توی دلم فرق داره با همه حس هام نمیدونم درست یا نه فقط ازت میخام کمکم کنی من بهت ایمان دارم خدایا تنهام نذار کنارم بمون مثل همیشه❤❤ 6/11/1401 شب ارزوهاس دلم خیلی گرفته امسالم ارزوم ظهور اقا امام زمان یه بچه سالم خدایا انتظار بسه دیگه تو رو جان غایبت اقا زمان بهم بچه سالم بده

همسرمم ساعت یازده اومد خونه 

اون شب وقتی دیدمش میخواستم بمیرم 

به خودم قول دادم قوی باشم بخاطر پسرام

بعدسه ماه  دیدمش

انگار سالها دور بودیم

دیگه شام همسرم از هیئت آورده بود گرم کردیم خوردیم

حتی رومون نمیشد باهام حرف بزنیم اولش

مثل همون اوایل نامزدی بود رفتارمون

دیگه یکم نشستیم درمورد کلاسای بچه ها و کارای شرکتش صحبت کردیم تا ۱۲ پیشنهاد داد بچه ها رو بخوانیم خودمونم بخوابیم خیلی خسته است

خلاصه تا دیروز صبح که قرار شد شرکت نره تا حرفامون بزنیم

صبح بیدارشد کمی درمورد خواهرش و رفتار خانواده هاتوی این چندوقت حرف زدیم

تا بعدظهرش که گفت حاضرشو بچه ها رو ببریم یک دور بزنیم

تا یازده که اومدیم خونه بحث شد که سه ماه حالش خوب نیست و شرایط هیچکاری نداره

منم درمورد تبریکای تولدش گفتم که خیلی ناراحت شدم ولی قبول نکرد

بحث کشید به این که گفتم چرا یهو سه ماه پیش همه چی رو ول کردی و رفتی

خدایاشکرت بابت وجود پسرام💚