2777
2789

ب منم بگین

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شامپو بچه و صابون و ناخن گیر و برس شانه و حوله، یه دست لباس پنج تکه شماره صفر و دو دست شماره یک، 

سر همی، شیشه شیر و روغن بدن بچه و ساک کودک کهنه خشک کن و زیرانداز تعویض، پوشک، سرویس خواب، پتو دورپیچ

این ها خیلی واجب هاست

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

منم همینطور  بنظرم کمدو روروئک ،گهواره،لباس،وسایل بهداشتی  ساک وسایل دیگه چیزی یادم نمیا ...

كاش يكي بود ليست داشت ميزاشت

ليستاي تو نت خيلي چيزاي الكي داره

ميخوام ضروريارو بخرم

🐣
شامپو بچه و صابون و ناخن گیر و برس شانه و حوله، یه دست لباس پنج تکه شماره صفر و دو دست شماره یک،&nbs ...

كالسكه و كوير ماركي هست كه بدونيد خوبه

كرير خيلي لازم ميشه؟

🐣
كالسكه و كوير ماركي هست كه بدونيد خوبه كرير خيلي لازم ميشه؟

کریر داشتنش خوبه، نبود هم نبود، بچه اولم تو کریر زندگی کرد کلی باهاش حال کرد، دومی اصلا توش نمیموند، خوشش نیومد که نیومد😁

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

کالسکه روروک که بعداز ۶ هفت ماهگی بخر لازم نیست الان بخری 

کریر خیلی چیز الکیه 

یه ساک خوب بخر 

یه سرویس خواب بخر پتو متکا تشک کوچولو 

یه پتوی کلاه دهر سبک بخر 

سه دست لباس سایز یک بخر یه دونه هم سایز صفر برا بیمارستان 

لباس نوزادی بیرونی الکی نخر چون نوزادو که بیرون نمیبریم فقط یه سرهمی خواستی بگیر برا دکتری بهداشتی که میخوای ببری 

زیراندازه تعویض بگیر 

چندمتر پارچه نخی آبگیر بگیر برا خشک کردن بای بچه 

حوله بخر کلاه دار تنپوش نباشه 

لوازم بهداشتی هم فیروز بگیر 

دستمال مرطوب یه بسته 

پوشک 

شیشه شیر کوچیک شیردوشم به درد میخوره بگیر 

دیگه تختو کمدم خواستی بخر 

پسر قشنگم خوش اومدی تو قلبم منتظر بوسیدنو بوییدنت هستم ارسلانم 
كاش يكي بود ليست داشت ميزاشت ليستاي تو نت خيلي چيزاي الكي داره ميخوام ضروريارو بخرم

آره واقعا 

منکه اینارومیخرم 

کمد 

گهواره

پتو تشک بالشت ،پتودورپیچ 

لباس 

ساک وسایل 

روروئک

شامپو پوشک فین گیر ست ناخن گیر تب سنج 

پاپوش 

ست حوله 

یکم اسباب بازی