2777
2789
عنوان

بچه ها بیایین بگین این النگو ها خوشگله یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 52 پست
اینجا همه ساده دوست دارن اون شلوغ پسندا هم فقط منم الان دوتا رینگ معمولی بزار همه میگن واییی چ قد ظر ...

اونایی که زمخت میندازن اصلا ایرانی نیستن همشون ژاپنی ان به زودی میرن از اینجا🤣🤣

والااا

یاشاسین آذربایجان💓✌

اینجا همه ساده دوست دارن اون شلوغ پسندا هم فقط منم الان دوتا دایره معمولی بزار همه میگن واییی چ قد ظ ...

الهی و ربی من لی غیرک. کسی چه می داند شاید قلب قرآن، سوره "یاسین" همان "یا حسین" است که بی سر شده است...!علامه طباطبایی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا همه ساده دوست دارن اون شلوغ پسندا هم فقط منم الان دوتا دایره معمولی بزار همه میگن واییی چ قد ظ ...

🤣🤣😂🤣🤣😂🤣 دقیقا بعد بخوان طلا بخرن میگن هر چی میخواد باشه فقط طلا باشه 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
اونایی که زمخت میندازن اصلا ایرانی نیستن همشون ژاپنی ان به زودی میرن از اینجا🤣🤣 والااا

واااااای  

الهی و ربی من لی غیرک. کسی چه می داند شاید قلب قرآن، سوره "یاسین" همان "یا حسین" است که بی سر شده است...!علامه طباطبایی

من خودم به شخصه عاشق طلای زخیم و سنگینم اصلا از طلای ظریف خوشم نمیاد 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
من خودم به شخصه عاشق طلای زخیم و سنگینم اصلا از طلای ظریف خوشم نمیاد 

عین خودمی خواهر ایشالا جیبامون پرپول باشه ۴۰تا ازینا بخریم .۲۰تا دست راست ۲۰تا دست چپ  

فقط طلا باشه هر شکلی میخواد باشه باشه😅😅😅

خدا از دهنت بشنوه دقیقا

نمیدونم چرا ما زنای ایرانی عشق طلاییم

چ فرهنگیه اخه

چشم و هم چشمی توی طلا. و خرید سر عقد. رسم گرون و بیچاره کننده. 

خوشم میاد از زنایی که عشق طلا نیستن و براشون مهم نیست. 

عین خودمی خواهر ایشالا جیبامون پرپول باشه ۴۰تا ازینا بخریم .۲۰تا دست راست ۲۰تا دست چپ    

ایشاالله عزیزم ایشاالله من که جز یه حلقه چیزی ندارم ولی مامانم اینا برام یه تک پوش خریدن فعلا ندادن بهم