2777
2789
عنوان

بچه ها برای پاکسازی ریه کرونایی ها چ قرص هایی مصرف کردین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11110 بازدید | 44 پست
سلام عزیزم بیمارتون خوب شد؟میشه تجربیاتتو بهم بگی خواهرم درگیرشده😭

بعضی ها کرونا به قلبشون ضربه وارد میکنه بعضی ها به اعصابشون بعضی ها ریه رو داغون میکنن بعضی هاهم گوارش استرس ندین به مریض آروم باشین واین نکات حتما رعایت کنید برات پایین مینوسم اگه خونه است که قرنطینه باشه فقط یه نفر بره بهش برسه اگه نیست بیمارستان حتما براش سوپ ودمنوش ببرین حتما به پرستارا بگین بهش بدن 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

اینجور بیمارا چون تب دارن میل به چیزی ندارن کرونا یه دوره دو هفته است بعدش خود به خود تموم میشع تو این دوهفته میوه هایی که باعث گردش خون میشن انار خیلی خوبه پرتغال سعی کنید حتما سبزیجات بهش بدین طبیعتا زیاد نمیخوره یه تیکه از هرکدوم داداش من هیچی نمیخورد ما ولی ما مثلا یه برگ کوچیک نعنا میذاشتیم مثلا به یه کاسه کوچیک سوپ خب حالا بریم سرمواد ما انار بهش میدادیم انجیر میدادیم میوه سیب و اب پرتغال البته بگم  نعنا خیلی خوبه برای ریه اش هم خود سبزی اش هم دمنوشش حالا بزار الان میوه های که دادیم بگم...انار.سیب. سبزیجات.سوپ های مقوی. گردو هر روز یه دونه کوچیک 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دمنوش هایی که دادیم آویشن. عسل وساهدانه هرروز بهش میدادیم در تایم های مختلف مثلا صبح اویشن یه بیست دقیقه بعد عسل وسیاهدانه بعدش دمنوش نعنا همینجوری که گفتم خیلی خوبه حتما لزومی نیست چایی شو بخری یه چندتا برگ نعنا با دولیوان اب بجوش به یه لیوان رسید بهش بده 

ویتامین سی قرص جوشان حتما باید بشین بخوروش

قرص هایی که بهش دادیم سیستئین خلط آوره دیگه خشک کننده های قوی دکتر بهش داد و یه رقص مخصوص که خود بیمارستان بهش داد 

قرص هایی که بهش دادیم سیستئین خلط آوره دیگه خشک کننده های قوی دکتر بهش داد و یه رقص مخصوص که خود بیم ...

ممنونم از راهنماییات عزیزم 😘😘التماس دعا همه ی اینکارایی ک گفتین روبراش انجام میدم 

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤
ممنونم از راهنماییات عزیزم 😘😘التماس دعا همه ی اینکارایی ک گفتین روبراش انجام میدم 

ان شالله که خوب میشه فقط خوب بهش میوه بدین میوه های که گردش خون زیاد میکنه اینجور آدما نیاز به اکسیژن دارن پنجره اتاق رو باز بزارین تا هوا رد وبدل بشه 

ان شالله که خوب میشه فقط خوب بهش میوه بدین میوه های که گردش خون زیاد میکنه اینجور آدما نیاز به اکسیژ ...

ممنونم الان آب هلو  آب سیب آب هویج آب انار و آب لیموشیرین براش گرفتیم خوبه؟براش ضرری نداره؟مرتبا هم داره بخور میده و دمنوش میخوره  ولی خب بازم نفس تنگیش زیاده

قرص هایی که بهش دادیم سیستئین خلط آوره دیگه خشک کننده های قوی دکتر بهش داد و یه رقص مخصوص که خود بیم ...

پدرم آسم داره ریش مشکل داره فکر میکنین چ قرصی براش خوبه؟خداکنه مبتلا نشه😭😭

پدرم آسم داره ریش مشکل داره فکر میکنین چ قرصی براش خوبه؟خداکنه مبتلا نشه😭😭

به بابات بگو قرص هاشو سر وقت بخوره سیستم ایمنی بدنش رو قوی کنه فقط همین ویتامین سی غذاهای مقوی سبزیجات دمنوش نعنا سلول های ریه رو باسازی میکنه دمنوش آب فراوان جایی نره تا میتونه آب نمک قر قره کنه خیره ان شالله

به بابات بگو قرص هاشو سر وقت بخوره سیستم ایمنی بدنش رو قوی کنه فقط همین ویتامین سی غذاهای مقوی سبزیج ...

ممنونم ازت عزیزم

قرص جوشان واین شربت از اقوام پرستارن گفتن برای کرونا اینو میدن روزی 3 قاشق غذاخوری https://shafa ...

ما هم همه اعضا خونوادمون از سیموویرال استفاده میکنیم و واقعا همه چیش اوکی بوده اتفاقا سایت شفا هم خرید کردم ارسالش سریع بود

من هم یمدت قبل بشدت حالم بد بود ک تست ندادم اما مطمعن بودم کرونا بود چون دقیق۱۴روز طول کشید .همه علاعمشو داشتم بجز تب..چیزایی ک خوردم خوب شدم رو میگم تا کسی خواست استفاده کنه..من ابجوش عسل  زیاد خوردم و اب میوه طبیعی ...بخور جوش شیرین..سرکه...اکالبپتوس..اویشن.و ابنکه سوپ زیاد خوردم...دمنوش اویشن..دمنوش گیاهی..حوشونده شکر تیغال..قرص مگافن برای بدن درد و ازیترومایسین هم گاهی میخوردم..برا نفس ک تنگ بود پیاده روی کردم چند دفعه ..قرقره اب نمک...برا گرفتگی بینی روغن بنفشه میزدم ..بویایی بعد دوماه برگشت.