2777
2789
عنوان

خوشبحال اونایی که شوهر صبور و خندون و متعادل دارن...😥

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 33 پست
حتی یک ثانیه هم زندگی به حال و دل خودم نیس. بشینم میگه چرا نشستی...پا میشم میگه چرا پاشدی.گوشی دستم ...

عزیزم  ببخشیدا...سوارت شده و تامام....

مثل بابای من!!!

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹
پرروش کردی چون....اینهمه مظلومیت برا چیه!!!نقطه ضعف دستش داری؟؟؟جریانی هست که جلوش درنمیای؟؟؟پدرمادر ...

اگه خونوادم بفهمن یک ثانیه هم اجازه نمیدن تو این خونه بمونم..ولی من همش ملاحظه میکنم میگم ذهنیتشون به شوهرم خراب نشه احترامش کم نشه.بلکه درست شد و الکی زندگیمو خراب نکنم ...ولی دیگه موندم توی این زندگی.

😊😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ادم غرغر نیستم.همیشه زندگی با ارامش و سکوت و احترام رو دوس داشتم...کم میارم اگه مثل خودش باشم.عصب ...

خب یبار اینکارو بکن چقدر سکوت

منم خودم آدم صبوری هستم ولی وقتی عصبی بشم نمیفهمم دیگه همه چی میگم به شوهرم چون اونم پرووعه😣

به دل خسته بگویید خداوندی هست...❤️
اگه خونوادم بفهمن یک ثانیه هم اجازه نمیدن تو این خونه بمونم..ولی من همش ملاحظه میکنم میگم ذهنیتشون ب ...

اشتباهت دقیقا همینجاست.....مثل مامان من همش فکر آبروداری هستی...اونم داره از این مورد سواستفاده میکنه

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹

شوهر منم  خیلی جوشیه خیلی ☹

در 🌸۹۹/۹/۹🌸 کرونا از بین رفته شوهرمم کار پیدا کرده داریم‌کارای عروسیمونو میکنیم ....۱سالو ۶ماهه عقدم برای درست شدن کار شوهرم یه صلوات بفرستید💖تیکرمم تیکر وقتیه شوهرمو بعد ۱ ماه میخام ببینم  

اسی منم تقریبا مث شوهرتم البته الکی غر نمیزنم ولی اگه چیزی خلاف میلم باشه غرغر میکنم.شوهر بدبختمم شاد وشنگول وخنده رویه همیشه میرنم تو ذوقش😐

هرکس به طریقی دل مامیشکند،بیگانه جدادوست جدامیشکند😔😔😔

وای دوران دوستی ونامزدی منی بخداخسته میشه ادم میبره فقط دلش تنهایی خودشو میخادولی اجازه همون روهم نمیده عزیزم سعی کن اصلن بش اهمیت نده هرکاری دوست داره بکنه خودش خسته میشه درکت میکنم کاملا

بعداز هرسختی اسانی هست امیدوارم سختیای همه تموم شه و اسانی بیاد خدا وعده داده😍😍برای تموم شدن سختیای خودتون و خودم صلووووووووات😋😋
اسی منم تقریبا مث شوهرتم البته الکی غر نمیزنم ولی اگه چیزی خلاف میلم باشه غرغر میکنم.شوهر بدبختمم شا ...

ببخشید ناراحت نشی ولی با این اخلاق اگه همینطور ادامه بدی زندگیت یروز ازهم میپاشه هر آدمی تا یه حدی صبری داره 

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
من ادم غرغر نیستم.همیشه زندگی با ارامش و سکوت و احترام رو دوس داشتم...کم میارم اگه مثل خودش باشم.عصب ...

ببین من عین تو خوهان ارامش سکوت بودم خیلی ادم منطقی خودمو باهرشرایطی وفق میدادم اما شوهرم بی حوصله کم تاقت براهمین غرمیزد ایراد میگرفت اون لحظه ک عصبانیه چیزی نگو وقتی ارومه از کاراش ایراد بگیر نق بزن عین خودش بعد ک اعتراض کرد بگو دیدی چقد بده میخوام عین خودت باشم وقتی بفهمن چقدر ازاردهندس ترکش میکنن

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

عزیزم اشتباه شما همون آبروداریه، خیلی ببخشیدا ولی اینجور مردا یابوبرشون میداره اینجوری، چهاربار که آبروشو ببری دستش میاد 

اینجوری میدونه شما هیچ جوره به کسی شکایت نمیکنی هر کار دلش میخواد میکنه

اگه خانوادش خوبن به اونا شکایتش و بکن وگرنه به خانواده خودت

ببخشید ناراحت نشی ولی با این اخلاق اگه همینطور ادامه بدی زندگیت یروز ازهم میپاشه هر آدمی تا یه حدی ص ...

اره میدونم تا یه حدی کنترلش کردم ولی واقعا دست خودم نیست شوهرم خیلی صبور و خوش اخلاقه همیشه خنده و شوخی داره ولی من ذاتا اونطوری نیستم

هرکس به طریقی دل مامیشکند،بیگانه جدادوست جدامیشکند😔😔😔

شرایط منم قبلا مثل شما بود...از یه جایی به بعد بخاطر یه اتفاقاتی که برام افتاد منم عصبی شدم و پا به پاش غر زدم و دعوا کردم😐😐😐 الان جامون عوض شده😂😂😂 

ناخواسته بود ولی این روش برای من تاثیر داشت...برای شما تجویزش نمیکنم،بهتره اگه زندگیتو دوست داری که معلومه داری،حتما با یه مشاور متخصص خوب مشورت کنی