پارسال من مراسم نرفتم مامانم رفت شیرخوارگان... من72 تا پاکت شیر با کیک خریدم بردم بیمارستان که کودک داره... همه رو با گریه یکی یکی به دستشون میدم.... این تایپیک پارسال روز حضرت علی اصغر شیرخوارگان اون موقع مامانم میخاسته لباس برداره از گهواره روش نمیشه برنمیداره بعد یه خانوم از کنارش رد میشه یه لباس بهش میده........ الانم دخترم خوابیده کنارم دوماهش داره شیر میخوره... انشالا همه طعم مادر شدن رو حس کنن....... من پارسال خواب دیدم... تو یه صحرا فقط یه ضریح بود که پیش خودم میگفتم... ضریح امام حسین هیچ کس نگاهم نمیکرد من فقط گریه میکردم میگفتم یا امام حسین حاجتمو بده بهم بچه بده.... دوباره خواب دیدم تو ضریح امام رضام هيئت امام حسین داشت رد میشد دوباره با گریه یه جا نشسته بودم نگاه میکردم هیئت میگفتم حاجتمو بده تا اینکه توی ماه محرم... چن روز بعد خوابم... یکی کنسلی زد یه ساعت مونده به راه افتادن اتوبوس... من عازم مشهد شدم اونم همش در عرض 1 ساعت.... یادم میاد داروهای شوهرم که برای مشکل اسپرمش بود شهر خودمون پیدا نمیشد خودم یه زن تنها با اسنپ کل مشهد رو گشتم داروها خریدم... من مشهد بودم پریود شدم... خیلی ناراحت شدم دلم شکست... چون قرار بود از مشهد بیام برم لاپاراسکوپی بعد دوباره ivfولی من همون آخرین پریودیم بود من ماه بعدش باردار شدم... اگه دلت شکست... اگه دلت گرفت اگه امام حسین رو دوست داری همین الان با دل شکستت ازش آرزو تو بخواه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آرزومه اینقدر عمر کنم که دخترمو به سرو سامون برسونم بعد بمیرم
دعا کنید بچم تا کوچیکه بیمادر نشه
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد