2777
2789

من iui کردم الان دو هفته ازش میگذره.دکتر راضی بود از تخمک و اسپرم.اما انقدر که هیچ علامتی ندارم و مثل همیشه کمردرد پریودی دارم کاملا ناامیدم.

از وقتی بیدار میشم همش میرم تاپیکهای iuiمیخونم و میچرخم خل شدم دیگه ،علائمی ک نوشتن ندارم.😢😢😢

خدایا خیلی خسته م و کلافه.انگیزه و جرات بیبی چک خریدن هم ندارم دیگه.

خدایا ب حق صاحب این روزا همه زنهای مثل من رو خوشحال کن ب یه بچه سالم

درست اون لحظه ای که واقعا تسلیم تقدیر میشی، همونی میشه که دلت میخواست!

ازلطف خداناامیدنشو

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا به‌خدا بچه اونقدر چیز خاصی، نیست که ارزش اینهمه غصه خوردن داشته باشه... بیشتر دردسر و مسئولیت د ...

همونش اتفاقا درد داره.برای اینهمه مسئولیت و اذیت خودتو اماده میکنی میدونی سختی در راه داری ولی بهت نمیدن😔

درست اون لحظه ای که واقعا تسلیم تقدیر میشی، همونی میشه که دلت میخواست!