2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عمل کردم میگذره دیگ یه دوره نقاهت داره بالاخره هر عملی درد خودشو داره اما قابل تحمله من عمل باز ...

ببخشید استارتر ک سوال میپرسم..

جاش میمونه؟! و ی سوال دیگه اینکه ممکنه بدون عمل خوب بشه ولی بعدا دوباره ظاهر شه؟!

خدایا اگه میشد به جز برکت،حرکت هم از خودت بود ممنونت میشدم  
ببخشید استارتر ک سوال میپرسم.. جاش میمونه؟! و ی سوال دیگه اینکه ممکنه بدون عمل خوب بشه ولی بعدا دوب ...

بدون عمل که خوب نمیشه

واسه من چندتا بخیه خورد درن هم گذاشتن که ماشالا جای همشون مونده

اما خب کی اونجارو میبینه 

ببخشید استارتر ک سوال میپرسم.. جاش میمونه؟! و ی سوال دیگه اینکه ممکنه بدون عمل خوب بشه ولی بعدا دوب ...

بدون عمل اصلا خوب نمیشه و ممکنه آسیب های بدتری داشته باشه من الان یه ماهه متوجه شدم و اینقد عفونتش زیاد هست که از دیروز رفتم زیر سرم الانم آنژیوکت به دستم خواهرم برام تو سرم آنتی بیوتیک و مسکن میریزه

بدون عمل که خوب نمیشه واسه من چندتا بخیه خورد درن هم گذاشتن که ماشالا جای همشون مونده اما خب کی او ...

عههه عمل شما بسته بود میشه بگین دقیقا دردش اینا چقد بود بعد عمل

بدون عمل که خوب نمیشه واسه من چندتا بخیه خورد درن هم گذاشتن که ماشالا جای همشون مونده اما خب کی او ...

من ی چیزی مث همین کیست داشتم دکتر رفتم گفت احتمال زیاد کیست مویی! بعد دارو خشک کننده داد و گفت اینا رو بخور تا جمع بشه ولی باید بیای عمل کنی

من اون داروها رو ک خوردم خوب شد و دیگه دکتر نرفتم..فقط سه تا سوراخ اونجا ایجاد شده! الان موندم کیست مویی بود یا ن😐🤔

بدون عمل اصلا خوب نمیشه و ممکنه آسیب های بدتری داشته باشه من الان یه ماهه متوجه شدم و اینقد عفونتش ز ...

چ شکلیه؟ توش عفونت داره و وحشتناااک درد داره؟!

مال من همین جوری بود اندازه نصف کف دست فقط چون شرایط عمل رو نداشتم دکتر عمل نکرد گفت بعدا بیا!😕

آره اگه سوراخه حتما کیسته حتما پیگیر باش و عمل کن

خداوکیلی؟😐😐😐

من فک کردم خوب شدم! الان ی ماهه حس میکنم یکم ورم کرده ولی هنوز درد نداره!

چ شکلیه؟ توش عفونت داره و وحشتناااک درد داره؟! مال من همین جوری بود اندازه نصف کف دست فقط چون شرایط ...

پنج تا سوراخه دو تا کوچولو اندازه یه نقطه سه تا یکم بزرگتر دو روز درد داشتم فک میکردم چون زیاد نشستم واسه کنکور اینجوری شدم مامانم نگا کرد گفت سوراخه بعدش که باز شد خون و عفونت اومد دردش رفت ولی حتی اگه عقونتم بیاد بیرون بازم خطرناکه چون کیست باید از بین بره