2777
2789
عنوان

دلم یه دل سیر روضه و گریه میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 35 پست

آجرک الله یا صاحب الزمان عج

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                *آدم مذهبی نیستم اما از آنانی که به هیچ چیزی پایبند نیستند میترسم از آنان که خدارا به چالش میکشند میترسم اینها برای هیچکسو هیچ چیز ارزشی قائل نیستند فریب ظاهر روشن فکرشان را نخورید*             *پروفسور سمیعی* 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بد دلم گرفته هی میگم کاش شهرستانمون بودم وای کاش فردا بریم😭😭😭😭😭

در 🌸۹۹/۹/۹🌸 کرونا از بین رفته شوهرمم کار پیدا کرده داریم‌کارای عروسیمونو میکنیم ....۱سالو ۶ماهه عقدم برای درست شدن کار شوهرم یه صلوات بفرستید💖تیکرمم تیکر وقتیه شوهرمو بعد ۱ ماه میخام ببینم  
الان من بی احترامی کردم؟ دقیقا. کجا؟ 

اینکه به ما تیکه میندازی عین خود بی احترامیه مگه ما به شما ایراد میگیریم که شما همچین کاری و  انجام میدی؟؟؟

در تاریخ ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد💜💜💙💚💚💚💛💛🧡🧡🧡🧡🧡❤❤❤❤کاربر محدثه ۴۵۳ هستم😊😊
اونکه صددرصد خیلیم حرص میخورم الان تلویزیون ایران کلا سخنرانی آخوند نشون میده روزای تولدم همینطور&nb ...

همین دیگه 

وگرنه هممون عاشق امام حسینیم

الان بیایم فکر کنیم که وقتی امام حسین پاشو تو این دنیا گذاشته خوایی شادی نداره؟ خوشحالی نداره؟ 

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
منم دلم میخواد  خواهربرادرام باخانواده هاشون رفتن بیرون شوهرمنم سرکاره امسالو گذروندم سال دیگه ...

خوشبحالت . سال دیگه به امید خدا کرونا نباشه ببرش شیرخوارگان حسینی . من همه عروسی ها و تولدها رو با یه شیرخوارگان عوض نمی کنم . 

این نیز بگذرد....
اینکه به ما تیکه میندازی عین خود بی احترامیه مگه ما به شما ایراد میگیریم که شما همچین کاری و  ا ...

من کجا تیکه انداختم؟ خانم حالت خوبه؟ 

الان از کجا اعتقادات منو فهمیدی؟ 

من نمیدونم چرا همش دنبال گریه و زاری هستیم  هیچوقت دنبال شادی نبودیم

ما مسلمونا عید غدیر مولودی داریم نیمه شعبان داریم سوم و چهارم و پتجم شعبان مولودی داریم عزیزم ما حتی توی ماه رمضونم 15 ماه تولد مام حسن جشن میگیریم شیرینی پخش میکنیم ما سیزده رجب داریم ما تولد امام رضا جشن میگیریم تا تولد حضرت معصومه میگیم دهه کرامت از این جشنا هم زیاد داریم ولی خب اعتقاد داریم هر جیزی جای خودش 

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق

ازبهترین بندگان خداروی زمین موردظلم قرارگرفته مسلمه که ناراحتی داره امامن خودمم بیشترطرفدارجشنم مثلانیمه شعبان که میشه خیلی بیشترتدارک میبینم ونذری بیشتری دارم

اتفاقا روز تولد علی اصغر  رو که با تولد امام جواد یکیه حتما جشن میگیرم . کلا آدم دنبال گریه و آه و ماتم نیستم . ولی محرم یه چیز دیگه است . واقعا داغ رو دلم نشسته . 

این نیز بگذرد....
ما مسلمونا عید غدیر مولودی داریم نیمه شعبان داریم سوم و چهارم و پتجم شعبان مولودی داریم عزیزم ما حتی ...

عزیزم شما دیدی تو تلویزیون این چیزارو جشن بگیرن درست؟ 

چرا همه دارن از دین زده میشن؟ 

چون همش یادمون دادن دین ما دین غصه و غمه 

والا عوض گریه زاری ایکاش مطالعه میکردیم راجع بهشون 

اتفاقا روز تولد علی اصغر  رو که با تولد امام جواد یکیه حتما جشن میگیرم . کلا آدم دنبال گریه و آ ...

خدا امثال شمارو زیاد کنه ایشالا 

چون همه عاشق دین میشن

منم خیلی دلم گرفته این روزا انگار یه غمی رو دلمه

آره . دقیقا حالت رو میفهمم . گریه ای که دوستش داری . گریه ای که بعدش سبک میشی . گریه ای که یه لحظه اش به خودت فکر نمی کنی . فقط اشک میریزی و سبک میشی . 

این نیز بگذرد....