2777
2789
عنوان

چقدر بعضیا بی انصافن

145 بازدید | 12 پست

نزدیک چهل روز پیش رفتم یه موسسه حقوقی بای استخدام رییسش گفت حقوقش ثابت یه تومن و بقیش پورسانت اگه خب کار کنی کلا تا چهار تومن هم میشه بعد از یه ماه قرارداد داریم منم قبول کردم رفتم و حدود شش میلیون این چهل روز براش درآمد شد حالا بعداز چهل روز پنج تا نیرویش صدا زده میگه چون تازه شروع کردیم ثابت و قرارداد تا پنج شش ماه دیگه نداریم از طرفی چون اون نیرو های دیگش  جا هایی بودن که درآمد نداشت زیاد من جایی بودم پرونده هاش مبالغ بالا بود شش تومن درآمد شد براش بدون خرجی چیزی براش حالا به من میگه دخترم میدونم تو پیگیریهات زیادتره ولی من درآمد ندارم باید بین همه تقسیم کنم به اونا چار صد داد به من صد تومن بیشتر که پول کرایه ام هم در نیومد منم اومدم بیرون برای همیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه تا میتونن حق ادمو تو کار صایع میکنن 

منم قصد رفتن داشتم خواهر عزیزم باهام صحبت کرد مشورت داد گفت نرو منم نرفتم دیگه الان کلی حرصی شده و نیرو هاشو من ندیده بودم آشنایی نداشتم باهاشون تازه دیدم فهمیدم اینا این کاره نیستن و با اینکه کارش به رشته ام میخورد بازاریابی منم مدیریت بازر گانی خوندم مدیریت ارتباط با مشتری رو بلدم ولی فایده نداشت به بانک گفتم گفتن نمره به کارت از همه لحاظ بیست میدیم ولی متاسفانه رییسم نفهمید

کار خوبی کردی، این ببخشید میخواد بیگاری بکشه از شما 500 الان چی میدن حیف وقته ادم

راست میگید شما فایده نداره یکی از نیرو هاش گفت کارت غیر حرفه ایی بود رفتی یهو منم گفتم رفتار غیر حرفه ایی دیدم که غیر حرفه ایی رفتار کردم

راست میگید شما فایده نداره یکی از نیرو هاش گفت کارت غیر حرفه ایی بود رفتی یهو منم گفتم رفتار غیر حرف ...

اگر همه مثل شما رفتار کنن، دیگه کسی نمیتونه از آدما بیگاری بکشه ولی متاسفانه عده ای تحمل میکنن

اگر همه مثل شما رفتار کنن، دیگه کسی نمیتونه از آدما بیگاری بکشه ولی متاسفانه عده ای تحمل میکنن

اون چهار تا گفتن چرا رفتی نمیدونم متوجه نبودن چطور میتونن به قول خواهرم حتی اگه وصولی هم نداشته باشن کار نکنن این نیرو وقتشو گذاشته تو درآمد نداری حق نداری استخدام کنی اشکال نداره این ماه بخاطر خریت من در آمد داشت ماه دیگه رو می بینم

ای داد

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه