2777
2789

حدود بیست تومن پول داریم دخترم وهمسرم هم کد بورسی دارن بنظرتون سه تامون دارا دوم بخریم خوبه یا ریسکه؟ممکنه ضرر کنیم یاطلابهتره؟

دارا دوم بهتره

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیز میگم تا تهش بخون etfتله ای برا دارا دوم بود ایران داره دوباره وارد تحریم میشه ومحصولات پالایشی رو نمیتونه صادرکنه ومیخوان نفت خام رو به خودمردم بفروشن حالا اینجا چه سودی میتونه داشته باشه؟🤗🤔🤫🤐

طلای اب شده سخت فروش میره وپیدا هم نمیشه طلای بدون اجرتم بخرم باز هفت درصد مالیات رو داره نمیدونم چی ...

سکه بخر

هروقتم بخوای میفروشی 

مطمعنی طلای اب شده رو سخت میخرن؟؟؟چرا اخه؟؟؟

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
یه چیز میگم تا تهش بخون etfتله ای برا دارا دوم بود ایران داره دوباره وارد تحریم میشه ومحصولات پالایش ...

دقیقا من هم همین فکرو کردم برای همین تردید دارم چون تحریم ایران

دقیقا من هم همین فکرو کردم برای همین تردید دارم چون تحریم ایران

ببین طلا بگیریم بهتره همه سیاسته اینروزا طلارو دارن میبرن پایین گرچه نرخش جهانیه ولی وقتی نفت ما فروش نره طلارو که میشه فروخت 

سکه بخر هروقتم بخوای میفروشی  مطمعنی طلای اب شده رو سخت میخرن؟؟؟چرا اخه؟؟؟

طلای اب شده معمولا طلای دزیده شده هست که اب میکنن البته اینجوری گفتن به ما،هرکسی نمیخره،سکه هم رفتم بخرم به قیمت روز سکه رو میفروخت ولی اگه ازت میخواست بخره بسته به ربع ونیم بودنش پول کم میکرد میگفت حباب داره یعنی سره یه ربع سکه سیصدتومن کمترمیخریداز قیمت روز ،منم رفتم طلای شکسته خریدم الان باز پول دستم اومده گفتم ببینم دارا دوم بخرم یا بازم طلای شکسته