2777
2789

سلام

من تصمیم دارم از امروز عکس بذارم از غذا؛دسر و... که درست میکنم؛ 

و همچنین عکسایی که پر از حس خوبن❤️

اگر دوست داشتین بیاین کنار هم باشیم  

البته من چندتا دوست خیلی خوب دارم که صداشون میکنم اینجا کنارم باشن

شماها هم دوست داشتین میتونید باشید😍

راستی من زیاد وقتمو نمیذارم برای نت؛چون شاغلم؛ عاشق زندگیمم و از همه مهمتر عاشق خودمم😍❤️

راستی من آشپزی رو فقط بخاطر دل خودم دوست دارم نه صرفا بخاطر اینکه یه کدبانو باشم و توی خوشمزه بودن غذاهام هم 

عشق بی تاثیر نیست☺️ 

آشپزی یعنی عشق؛ آشپزی یعنی بازی با ادویه های رنگییی😋

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست

🖐️

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بزارم؟

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
خوب حالا اول یه عکس بزار

عکس دارم 

ولی از امروز که تصمیم گرفتم دلم میخواد با عشق عکاسی کنم و عکس بگیرم

اپلیکیشن سر اشپزپاپیون رو نصب کن به کارت میاد 🤩

اتفاقا من چندوقت قبل به توصیه یکی از نی نی سایتی های عزیز نصبش کردم ومنی که از آشپزی خوشم نمیومد الان عااااشقش شدم وتازه فهمیدم چقدربااستعدادم تو این زمینه

سلام عزیزم به به چ تاپیک مثبتی😍😍😍😍😍

فرزندم را نذر یاری قیام تو میکنم،او را برای ظهور نزدیکت برگزین و حفظ کن💜 بالاخره خدای مهربون به منم یکی از فرشته هاشو داد. پسر قشنگم نه من تو رو دیدم نه تو منو ، ولی روزی که همو ببینیم قطعا منو میشناسی ، صاحب صدایی رو که هر لحظه قربون صدقه ت میره و برات لالایی میخونه ، کسی که ۷ساله شب و روزش تویی. سپردمت به اون خدایی که تو اوج ناامیدی تو رو بهم داد.  مرسی که اومدی💚  ای آن که دوست دارمت اما ندارمت.بر سینه میفشارمت اما ندارمت.. ای آسمان من که سراسر ستاره ای.تا صبح میشمارمت اما ندارمت.درعالم خیال خودم چون چراغ اشک.بر دیده میگذارمت اما ندارمت.میخواهم ای درختِ بهشتی ،درختِ جان.در باغ دل بکارمت اما ندارمت..میخواهم ای شکوفه ترین ،مثل چتر گل.بر سر نگه دارمت اما ندارمت💔 إِنَّ مَعَ العُسرِ يُسرًا(آری) مسلّماً با (هر) سختی آسانی است، ۲8)يَا عِمَادَ مَنْ لا عِمَادَ لَهُ يَا سَنَدَ مَنْ لا سَنَدَ لَهُ يَا ذُخْرَ مَنْ لا ذُخْرَ لَهُ يَا حِرْزَ مَنْ لا حِرْزَ لَهُ يَا غِيَاثَ مَنْ لا غِيَاثَ لَهُ يَا فَخْرَ مَنْ لا فَخْرَ لَهُ يَا عِزَّ مَنْ لا عِزَّ لَهُ يَا مُعِينَ مَنْ لا مُعِينَ لَهُ يَا أَنِيسَ مَنْ لا أَنِيسَ لَهُ يَا أَمَانَ مَنْ لا أَمَانَ لَه خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد و از ريزش رحمت آسمان جلوگيرى شد و تويى ياور و شکوه بسوى تو است‏ و اعتماد و تکيه ما چه در سختى و چه در آسانى بر تو است
اتفاقا من چندوقت قبل به توصیه یکی از نی نی سایتی های عزیز نصبش کردم ومنی که از آشپزی خوشم نمیومد الا ...

منم دقیقااااااا افرین عالیه حالا برا شوهر جون غذاهای خوشمزه درست کن و تزئینات غذا یاد بگیر خیلی خوبه اینجوری مردتم لذت میبره ازینکه انقدر هنر داری🤩⁦☺️⁩😉

اتفاقا من چندوقت قبل به توصیه یکی از نی نی سایتی های عزیز نصبش کردم ومنی که از آشپزی خوشم نمیومد الا ...

چقدر عالییی

راستش من دستپختم خیلی خوبه(تعریف از خود نباشه همه عاشق دستپختم هستن

اما زیاد وقت نمیذارم برای دیزاین

امروز بعد از مدتها تصمیم گرفتم هویج پلو درست کنم

با خودم فکر کردم با وجود شاغل بودن ؛ دستپخت خوب و اینهمه وقتی که میذارم چرا دیزاین نمیکنم چرا ساده میگذرم از کنار کارایی که میکنم... این شد تاپیکو زدم

خوشحال میشم ازتون ایده بگیرم❤️