2777
2789
من کورتاژ نکردم خودش سقط شدولی شکمم یکم بزرگ شده نمیدونم چرا بتامم صفرشده بود

من قلبش تشکیل نشده بود سقط با قرص نشد خونریزی هم نداشتم مجبور بع کورتاژ شدن. شکمم کوچیک تر شده حس سبکی دارم خیلی.

🥰🤱🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قلبش تشکیل نشده بود سقط با قرص نشد خونریزی هم نداشتم مجبور بع کورتاژ شدن. شکمم کوچیک تر شده حس سب ...

به نظرت طبیعیه بزرگ شده یکم شکمم 

درانتظارمعجزه ام میدونم خدا حواسش هست درتنگنای زندگی (میشه یک صلوات مهمونم کنید) 
[QUOTE=152783209]به نظرت طبیعیه بزرگ شده یکم شکمم [/QUOTEبعد سقط رفتی دکتر سونو واژینال کنه ببی ...

ن یک دکتر رفتم درمانگاه گفت بتات صفرشده چیزی نمیمونه ونمونده الان اندازه یک نخودیازیردلم سفت میشه یامیگه چپ سفت میشه هرچیم میخورم نمیاد

درانتظارمعجزه ام میدونم خدا حواسش هست درتنگنای زندگی (میشه یک صلوات مهمونم کنید) 

برای منم درد میکنه تیر میکشه 😓خدایا خسته شدم.

#‍ ژیلا_غفوریان  خدا لعنتت کنه که کورتاژ کردی نکردی نمیدونم شاید اصلا نیومدی اتاق عمل، من مجبور شدم دوباره #‍ کورتاژ کنم.همش استرس دارم . خدا لعنتت کنه ان شاء الله سر بچت بیاد

دردم به ز طبیبان مدعی، باشدکه از خزانه ی غیبش دوا کند