2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته من پارسال بود

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   

من سال ۹۵ بعد از ۴ بار .عزیزم استرس نداره اخرش اینه که قبول نشی دوباره هفته بعد امتحان میدی

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
اصلا امیدی هست واس قبولی بار اول؟

مسلط باشی چرا که نه

من خوبم، از وقتی به حرف آدم ها توجهی نمیکنم ، خوبم !دیگه برام مهم نیست وقتی دارم زیر بارون پاهامو محکم‌ روی آب جمع شده گوشه جوب‌ میکوبم و تو‌ دنیای دخترونه خودم میخندم اون رهگذری که معلوم نیست ارث چی رو از من می خواد و با غضب نگام می‌کنه ، چی پیش خودش فکر می‌کنه !قضاوت و رفتارای آدم ها رو مثل موهام انداختم پشت گوشم ، نه میبینمشون نه اذیت میشم ، آروم و ساکت پشت گوشم لونه کردن و من تو دنیام می‌رقصم ، قهقهه می‌زنم ، و هرچقدر بخوام دیوونه میشم ..خوبم ، خیلی بهترم از وقتی فهمیدم تو دنیا یکی هست 
😂😂😂

هر چی گفتم هول شدم میگفت برو پایین😒😒😒😒

یبار دگه ام ترمز دستی رو نخوابوندم هی گاز میدادم

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   
چه نکته های رو باید رعایت کنم؟

استرس به هیچ عنوان نداشته باش

خاموش اصلا نکنی

قوانین و مجازها و ممنوع هاو بااجازه هارو همه رو رعایت کنی

البته به افسرهم بستگی داره سختگیرباشه یا نه

همش از استرس گند میزنه به همه چی

اره ۲بار اخر قرص استرس خوردم چون من یخورده عصبی هستم گل گاوزبونم میخوردم

آخه هی میگن بار اول خوب ام که باشی ردت میکنن😭

نه اینجور نیس،افسر بهم گفبرو دیگه بزن دنده دو سه و.. همینجورکه نگام به جلو بود گفتم اینجا حداکثرسرعت ۳۰ تاس،گف باشه من میگم برو گفتم با اجازه شما و دنده عوض کردم،تا ماشین دور گرف گف برو زود از ۲۰۶ دوبل بگیر منم اروم اینه نگاه کردم دنده کم کردم راهنما زدم و دوبل زدم کیف کرد،بهم گف ممنونم از رانندگی خیلی خوبت😍

فقط و فقط به اینکه کجایی و حداکثرسرعت و راهنما و... توجه کن

استرس به هیچ عنوان نداشته باش خاموش اصلا نکنی قوانین و مجازها و ممنوع هاو بااجازه هارو همه رو رعای ...

اره خیلی ب افسربستگی داره (بالا اشتباهی گفتم سرهنگ )سرهنگ مال اموزش تئوریه   

من خوبم، از وقتی به حرف آدم ها توجهی نمیکنم ، خوبم !دیگه برام مهم نیست وقتی دارم زیر بارون پاهامو محکم‌ روی آب جمع شده گوشه جوب‌ میکوبم و تو‌ دنیای دخترونه خودم میخندم اون رهگذری که معلوم نیست ارث چی رو از من می خواد و با غضب نگام می‌کنه ، چی پیش خودش فکر می‌کنه !قضاوت و رفتارای آدم ها رو مثل موهام انداختم پشت گوشم ، نه میبینمشون نه اذیت میشم ، آروم و ساکت پشت گوشم لونه کردن و من تو دنیام می‌رقصم ، قهقهه می‌زنم ، و هرچقدر بخوام دیوونه میشم ..خوبم ، خیلی بهترم از وقتی فهمیدم تو دنیا یکی هست