2777
2789
عنوان

تست بارداری خانگی

187 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من از وقت پریودیم گذشته الان نمیتونستم بی بی بخرم برا همین از این تست های خونگی استفاده کردم ولی سر در نمیارم ازش،من با شکر انجام دادم گفتن اگه حل بشه تو شکر یعنی منفیه ولی مال من همون جور ثابت ایستاده توده تشکیل نشده حل هم نشده فک کنم،کسی هس سر در بیاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با وایتکس الکیه من کاشت کردم گفتن  وایتکس بریز توی ادرارت اگر جوشید حاملهی ریختم جوشید ولی حامله نبودم    

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 

همش الکیه

فقط وایتکس رو من سه ساله  هر ماه استفاده میکنم میگم مثبت بشه بعدش بی بی چک استفاده کنم ولی  همش منفی بوده و درست هم بوده 

درسته بعدش بی بی چک استفاده هم میکنم دلم طاقت نمیاره ولی بی بی چک تا الان ۴ بار مثبت پررنگ و درجا برام انداخت و ذوق مرگم کرد ولی اشتباه بود .

وایتکس از بی بی چک هم بهتره البته اگه عفونت نداشته باشی

خدارو صد هزار بارشاکرم که برای بار دوم ، منو لایق مادرشدن دونست . حسی بی نظیر و ناب که هیچ گاه قابل وصف نیست و در این لحظات شیرین تک تک دوستان منتظر  رو یاد میکنم و دعا میکنم تا اونها هم این حس زیبا رو به زودی تجربه کنند *****الهی آمین
الان بزنم میشه یعنی در طول روز یا اونم باید صبح بزنم؟؟

اونم مثل بی بی چک حداقل پنج شش ساعت نباید دستشویی بری و آب زیاد هم نخوری تا ادرارت غلیظ باشه بعد استفاده کنی

خدارو صد هزار بارشاکرم که برای بار دوم ، منو لایق مادرشدن دونست . حسی بی نظیر و ناب که هیچ گاه قابل وصف نیست و در این لحظات شیرین تک تک دوستان منتظر  رو یاد میکنم و دعا میکنم تا اونها هم این حس زیبا رو به زودی تجربه کنند *****الهی آمین
وایتکس رو چه جوری باید انجام بدم؟؟چقدر طول میکشه

ببین هر چقدر وایتکس توی یه ظرف یه بار مصرف یا شیشه های که لازم نمیشه می‌ریزه همون مقدار هم بهش ادرار اضافه میکنیموقتی ادرار اضافه میکنیم کف می‌کنه و میجوشه اگه کف کرد و کفش تازه پنج دقیقه نهایت ده دقیقه بعد از بین رفت منفی ولی اگه بعد نیم ساعت هنوز کفش موند و یا بیشتر شد مثبت هست

ببین مثلا این مثبت هست