2777
2789

نامزد من خيلي دوسم داره بهت محبت ميكنه از همه لحاظ خوبه واقعا ولي بعضي وقتا حس ميكنم دوسش ندارم شما جاي من بوديد ادامه ميداديد يا جدا ميشديد؟

كسي با كسي كه دوسش نداره ازدواج كنه به نظرتون خوشبخت ميشه؟

واقعا اينقدر مهربونه مطمئنم بعد از اون نميتونم با كسي باشم ولي بعضي وقتا كه حس ميكنم دوسش ندارم دوس ندارم ادامه بدم

اصلا ازدواج نکن با کسی که دوسش نداری ....آخرش حتی بچه هم بیاد جداییه دیدم که میگم.....یا تحمل وتباهی و افسردگی 

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا،اگه دوسش نداری ازدواج نکن ،تاکید میکنم

بعضي وقتا حس ميكنم خيلي دوسش دارم بعضي وقتا نع نميدونم چرا واقعا

يكي بهم گفت تو بعضي روزاي دوره قاعدگي طبيعيه ولي من فقط يه نفرو اينجوري ديدم

اگه مشکلی نداره شیطون داره وسوسه ات می کنه، به نفست اهمیت نده بگو خدا بخاطر تو می خوام قلبم رو از عشق به بنده ات پر کنم! نگران نباش، کم کم خیلی هم عاشق میشی، آدم عاشق محبت میشه نه ظواهر که بعد ازدواج اگه اخلاق و محبت نباشه عادی و بی ارزش میشه

تعجیل در فرج امام زمان (ع) صلوات. خدایا نایب به حق امام زمان و زعیم شیعه امام خامنه ای عزیزم رو تا ظهور حجت در پناه خودت حفظ کن و دشمنان کشورم رو یا هدایت کن یا نابود. خدایا منو تو ظهور امام زمانت سهیم کن، آرزومه دنیای بعد از ظهور حجتت رو ببینم ان شاءالله   
بعضي وقتا حس ميكنم خيلي دوسش دارم بعضي وقتا نع نميدونم چرا واقعا يكي بهم گفت تو بعضي روزاي دوره قاع ...

شاید چون بهت زیاد محبت کرده دلتو زده 

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
اصلا ازدواج نکن با کسی که دوسش نداری ....آخرش حتی بچه هم بیاد جداییه دیدم که میگم.....یا تحمل وتباهی ...

نميدونم چرا بعضي وقتا اين حسو دارم واقعا اونم گناه داره من الان دوسش دارم مثلا ٣روز ديگه اين حسو دارم 

عشق که تو زندگی خیلی مهمه اما خیلی وقتا خیلیا بودن که با عشق ازدواج کردن اما خوش بخت نشدن

به نظرم بیشتر به خودت فرصت بده وببین دقیقا از چیای نامزدت خوشت نمیاد اونارو پیدا کن اونوقت راحت تر میتونی تصمیم بگیری

اما یه نصیحت بهت میکنم راحت از کنار کسی که دوست داره نگذر چون ممکنه بعدها پشیمون بشی

________________\/___\/\/\/__\/_\/_\/_

من که اصلا دوست نداشتم.باخدامعامله کردم و سپردم به خودش.. الان بعدسالهامحبت و عشق هردومون هر روز بیشترشده شکرخدا... 

من هنوز بچگی نکردم،ولی لباس بزرگسالی تنم کردند،اونم اشتباهی واسه ام دوخته بودند،تنگه برام،،حالام میخوان بزور لباس پیری تنم کنند..من هنوز همون دخترک5،6ساله ام،که  پای چرخ خیاطی مادرم مینشستم تا پیرهن جدیدمو زودتر بدوزه و بپوشم.چه ذوقی میکردم.من هنوز دلم مثل گنجشک کوچیکه،زود میشکنه و زودی هم با یه پفک آشتی آشتی میشه،،من داره موهام سفید میشه ولی هنوزم یه جوجه رنگی دلمو شاد میکنه.وقتی بچه هام بهم میگن مامان،وحشت میکنم،یعنی من کی اینقدر بزرگ شدم که بشم تکیه گاه دو سه تا وروجک..منو ببرین بدین به مامانم تا گوشه ی چادرش رو بگیرم و باهاش برم حرم تا برگشتنی برام بستنی بخره،من بچگیمو میخوام!!!
اگه مشکلی نداره شیطون داره وسوسه ات می کنه، به نفست اهمیت نده بگو خدا بخاطر تو می خوام قلبم رو از عش ...

واقعا از هر لحاظ خوبه مودب و محترمم هست از يكي كه پزشك زنان بود بعدش روانشناسي خونده بود ميگفت بعضي وقتا طبيعي آدم از شوهرش بدش بياد

اميدوارم درست شه😢