2777
2789

سلام. خانوما من دخترم چهارسالشه 13 کیلو هست. تاحالا نشده یکبار خودش غذا، میوه.. .. هیچی تاحالا نشده خودش بخوره همش باید بدوم دنبالش باقصه و سرگرمی بهش دوتاقاشق غذا بدم. واقعا خستم کرده از وقتی بچه دومم به دنیا اومده نمیتونم خیلی براش وقت بذارم الان دو سه روزه هیچی نخورده. انواع شربت اشتها هم بهش دادم تاثیر نداشته خیلی بدغذاست هرچی براش درست میکنم میگه بدمزست نمیخوام . پسته براش میخرم میگه نمیخوام توروخدا اگه تجربه ای دارین کمکم کنین. خسته شدم. دیشب فقط داشتم گریه میکردم. هیچ بچه ایو مثل این بچه ندیدم من. اونموقع ها که تازه مینشست همش  غذا میذاشتم جلوش که بخوره ولی از همون اول بدغذا بوده و قاشق دستش نمیگرفت. چیکارش کنم آخه.😭 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عروسکها رو ردیف میکردم ی عروسک دستی دستم میکردم قاشق میدادم دست عروسکه نوبتی ب همه میداد تا نوبت بچه من بشه😐😐 واخخخخ عذاببب بودا...

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

بچه ی منم 4 سالشه و 13 کیلوعه؛ اذیت میکنه موقع غذا ولی بالاخره میخوره؛ میخوام بگم هر بچه ای هرچقدر که بدنش نیاز داشته باشه بهش میرسه؛ شما خودتو کشتی شده 14 کیلو من کمتر از شما خودمو کشتم مال منم 14 کیلوعه؛ خیلی اذیتش نکن روانش بهم بریزه غذای کمتری جذب بدنش میشه

یه جوری زندگی کن،که خدا عاشقت بشه ...
مثل دختر پنج ساله من،هیچی نمیخوره آرزو به دل موندم بگه مامان میوه میخوام،فقط بستنی رو تقاضا میکنه

چیکارکنیم اخه. من دیگه صبرم تموم شده بخدا. هرکیو اطرافم میبینم ماشاالله بچه هاشو خوش خوراک دعوا میکنن سر غذا. اونوقت بچه من همیشه میگه من سیرم. بخدا جاریم بچش از دخترم کوچیکتره اگه ببینیش چطور خودش غذاشو میخوره

بچه ی منم 4 سالشه و 13 کیلوعه؛ اذیت میکنه موقع غذا ولی بالاخره میخوره؛ میخوام بگم هر بچه ای هرچقدر ک ...

الان سه روزه بخدا قسم حتی ی قاشق غذا دهنش نذاشته. یعنی بدنش هیچی  جا نداره حتی ی قاشق

دختر من کلاس اول رفت ۱۴ کیلو بود امیدوار شوو

الان کلاس سوم داره میره ۱۹ کیلو زیر نظر دکتر غدد قرار ماه دیگه همورمون رشد براش بزنه

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
من عروسکها رو ردیف میکردم ی عروسک دستی دستم میکردم قاشق میدادم دست عروسکه نوبتی ب همه میداد تا نوبت ...

اره سخته اینطوری. الان یه دختر عمو دارم 1سالو سه ماهشه نمیتونه حرف بزنه میاد به مامانش اشاره میکنه غذا میخواد مامانش براش سفره میندازه غذا میذاره جلوش بعد که تموم شد دوباره بشقابشو میده مامانش براش غذا میریزه آدم لذت میبره این بچه رو میبینه بخدا