2777
2789

سلام دوستان.

خاطره من مربوط میشه به پنجم دبستان ک. اسمم معلمم خانم زهرا حسینی بود شوهرش با بابام همکار بودن. ب وضوح حس میکردم دوسم نداره وهمیشه دوس داشت منو ضایع کنه

یادمه ریاضی درس رسم وهندسه داشتیم سخت بود. هممون خونده بودیم ولی جرات نداشتیم داوطلب بریم.

خانم حسینی گف کی داوطلب میاد منم پاشدم دستمو بلند کردم ب خودم جرات دادم.بقیه دوستامم پاشدن تا خاستیم بریم جلو. یدفه پرید بمن و گف بی ادب😔. چرا؟ چون سرمو انداخته بودم پایین همینطوری.....

بعدازون من دیگ همه چیم عوض شد هیچوقتم داوطلب نرفتم ازم درس بپرسن

هرجایی هستی خانوم حسینی نمیبخشمت. هروخ تودلم ب کسی فحش میدم حرفات میاد تو ذهنم....

این سالا اون یدونه حرفت خعلی اذیتم کرده😢😢

عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم.         اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم      داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک)        ‌‌‌ ‌‌‌‌‌             همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈

معلم علوم هفتم من هم همیشه خدا باهام لج داشت نمیبخشمش😐💔

خدایا میدونی بهش وابسته م پس مراقبش باش⁦♥️‌‌   با افتخار لرم😍 نینی مامانی توی راهه🤩ان‌شاءالله همه به حاجتشون برسن یه صلوات بفرستیم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاطره ی بدی تو ذهنم نیست نسبت به خودم 

دانش اموز زرنگ و مودبی بودم     خوش رو و خوش برخورد    معمولا با همه خوب بودم  

کسی هم کاری به من نداشت 

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  

عزیزم معلم ها یکم بی اعصابن تو نباید خودت رو بخاطرش عذاب بدی

ما دانه نخورده طعمه دام شدیم *** ناکرده گنه ببین چه بدنام شدیم..مجردم هر جا اسم شوهر اوردم بدون اصغر اقامو میگم😒اصغر اقا یه گوشه ی خیالمه😒نظرت مخالف من بود ریپلای کن هر چی از دهنت در میاد بگو.. منم ریپلای میکنم سلیطه بازی در میارم😂اینطور هر دومون سرگرم میشیم😝
خاطره ی بدی تو ذهنم نیست نسبت به خودم  دانش اموز زرنگ و مودبی بودم     خوش رو و خوش ...

منم دخترخوبی بودم. ولی معلممون اونلحظه بمن گف خعلی بی ادبی سرتو مثه گاو میندازی پایین بی ادب😕😕😕

عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم.         اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم      داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک)        ‌‌‌ ‌‌‌‌‌             همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈

منم معلم کلاس دومم

بتول محمدی

اسمشم میگم

الهی دستش بشکنه

هر روز مشت میزد تو سرم

من توی ۱۲ سال بجز اون دیگه حتی معلم دعوامم نکرد

عالی بودم عالی

چون کلاس دوم بودم بابام حالش بد بود و قلب عمل کرده بود یکم تمرکز نداشتم

اونم مثلا یادم میرفت یه کتاب بیارم با مشت میزد توی سرم

آخرش مدیر مدرسه مون دعواش کرد

خیلی منو زد😭😭😭😭😭

دیوانه تر از خود کسی می جستم....دستم بگرفتندو به دستم دادند

عزیزم درکت میکنم...ولی کاش میبخشیدیش بخاطر هر تاثیری که تو زندگیت گذاشته تقاص پس میده وتقاص اون دنیا با اینجا قابل مقایسه نیست...ببخشیم تا بخشیده بشیم بذار پای نادونیش

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/

یه بار یکی از بچه ها یه چیزی گفت معلم فکر کرد من گفت دعوام کرد خیلی ناراحت شدم اما چیزی نگفتم به خاطر احترامش 

اما خوشبختانه خودش متوجه شد کار من نبود ازم عذر خواهی کرد    من قبلش هم بخشیده بودمش 

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  

منم یدونه از اینا داشتم   

هرماه یه بار قهر میکرد از کلاس میرفت به زور میاوردنش 

اخرسر یدفعه کتابمو پرت کرد ☹☹🖐 بعدش بابام مجبورش کرد عذرخواهی کنه دوبار ولی بعد اونم هربار بهش نگاه میکردم اخم میکرد  

من تو. دانشگاه یه استاد داشتیم خیلی زشت بود و چشمش چپ بود یه بار که جلسه تدریس غایب بودم جلسه بعد تمرین ها رو کمو بیش حل کرده بودم به استاده گفتم نبودم منو برد واسه حل تمرین یه شکلک کشید کنار تخته هر جا رو که اشتباه میکردم یه چیز مسخره به نقاشیش اضافه میکرد . هیچوقت نمیبخشمت دلجوی عوضی عقده ای

من یادم نمیاد پیش دبستانی بودم یا کلاس اول ...سرصف بودیم یه آهنگ یا سرود شاد گزاشته بودن بعد من که ۵ یا نهایتا ۶ سالم بود شروع کردم یکم برقصم...بعد یکی از معلمای بالاتریا بدو بدو اومد منو کلی دعوا کرد...با این که همه اونجا زن و دختر رودن و منم سن تکلیفم نبود...خیلی ازش ناراحت شدم...بعضیا با این رفتارای عقده ایشون بچه ها رو از همه چی زده میکنن

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
این خانم حسینی شما ، همسایه مایه فک کنم اهل کدوم شهرید؟!

ی دخترم داره. اسمش صدفه.شهرو نپرس لطفامپ