2777
2789

سلام عزیزان

یه سوال دارم شما توی دانشکده تون یا توی اطرافیان تون کسی رو دیدین که متاهل باشه و پزشکی بخونه؟

فقط برام سواله . اگه کسی متاهل باشه و بچه دار و دانشجو اصلا میتونه با حجم زیاد دروس پزشکی به خانواده و همسر و بچه هاش برسه؟

و یه سوال دیگه دارم ....  شما دیدی کسی رو که ۲۶ سالگیش تازه پزشکی قبول شده باشه ؟

یه دنیا ممنون  از این که اومدین تاپیکم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درساشون خیلی زیاده یه دوست معمولی داشتم که سال سوم با یکی از بچه های دانشگاهشون رل زد ولی خب کلا وقتش پر بود روزی سه ساعت مطالعه داشت شب امتحان هم ۱۲ ساعت درس میخوند برا یه امتحان کلاسی

کامنت من نظر منه ریپلای نکن چون قرار نیست همه مثل شما فکر کنن

سلام توی تلوزیون دیدم یک خانمه بچه داشت  پزشکی قبول شده بود

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤

۲۶ سالگی تازه عمومی تموم میکنن دیگه😐

اره یکی بود اطرافم پزشکی قبول شد قبلشم متاهل بود 

نمیرسید درسا رو بخونه طلاق گرفت 😐

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   

میشه ولی نباید توقع داشته باشه که خونش همیشه تمییز باشه غذاهاش همیشه اماده به اندازه کافی وقت برای بچه یا همسر داشته باشه و باید همسرش خیلی درکش کنه و کمک حالش باشه

اره منم دیدم ولی قید خونواده و شوهر و بچه رو زده عملن و تو این 6 سال انقده پیر شده  بچه هایی ک کم سن هستن 18 ساله وارد دانشگاه میشن حوصله دارن صبورن ولی سن بالاها سخته براشون حجم درسام ک زیاده

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄

متاهل و با بچه ندیدم خدایی

ولی دیدم که ترم پنج و شیش ازدواج کردن دارن میخونند

راجع به سنم آره میشه ۲۶ سالگی هم خوند 

چند تا از اشناهامون یه مدرک دیگه داشتن نشستن دوباره خوندن و رفتن دندونپزشکی 

راجع به حجم درس ها هم هر رشته ای بخوای بخونی سخته باید علاقه داشته باشی