@پسر_شیک سابق من جنگجوی خوبیم💪😎اما صلحو دوسدارم😁 ی نفرهس ک فراموش نمیکنم ولی باخاطره هاش خودمو اروم میکنم 🙂باخاطره هاش میگذرونم🙃شکستن دل بزرگ ترین گناهه حق الناسه🙂خدا حق ادم عاشقو میگیره🙂🙂 دلت نلرزه راحت تری😶 ولی میبخشمت چون عاشقتم🙂 @پسر_شیک_سابق
و تو ماه های اخر بارداری من شنیدم نباید خیلی گرمی خورد چون بچه زردی میگیره یه زردی هم نگیره جوش های ریز رو پوستش به خاطر گرمی میزنه
چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
زردی نوزاد ربطی به روغن و گرمی نداره. مربوط به ۶نزیمهای بدن نوزاد و زود دنیا آمدن و ناهماهنگیهای خونی هست . هرچی دوست داری بخور بعد زایمان چون شیر میدی باید رعایت کنی
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.