2777
2789
عنوان

پریــود :/

356 بازدید | 48 پست

تو اقدامم، ۸ روز از موعدم گذشته پس چرا پریود نمیشم 😣 

چقد این عقب جلو شدنا رومخه .. ماه پیشم ۸ روز از موعدم گذشت لکه بینیم شروع شد و فرداشم پریود شدم..

این ماه ولی هنوز هیچ خبری نیس.. تستامم منفیه 😪

از بلاتکلیفی واقعا متنفرم :( 

زندگی یعنی همین بودنایِ تو و دِلخوشیِ من به بودنت ♡
تنبلی داری ؟چرااینهمه عقب جلو میشه

نمیدونم دکتر نرفتم تاحالا واسش، هی این ماه اون ماه میکنم

بقیه میگن تو اقدام عقب جلو شدن طبیعیه رحم اماده میشه و ازینحرفا

فقط همین دوماه اینجوری دارم میشم قبلا سابقه نداشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم دکتر نرفتم تاحالا واسش، هی این ماه اون ماه میکنم بقیه میگن تو اقدام عقب جلو شدن طبیعیه رحم ...

منم ۸ ماهه اقدامم ولب عقب جلو نشدم تاحالا دوهفته پیش رفتم دکتر برا عفونتم دارو داد بعد مصرف یه هفته زودتر پریود شدم نمیدونم چرا ینی عقب جلو میشه واقعا رحم اماده میشه؟

تو قبل اقدامت پریودات منظم بود؟

انگشت اتهام همه ی مردها،مثل عقربه ی قطب نما که مدام رو به شمال است،همیشه رو به یک زن نشانه میرود،همیشه✌️😊
منم ۸ ماهه اقدامم ولب عقب جلو نشدم تاحالا دوهفته پیش رفتم دکتر برا عفونتم دارو داد بعد مصرف یه هفته ...

اره من همیشه منظم بودم، از اردیبهشت اقدامو شروع کردم تا الان.. 

دیروز تست زدم منفی شد واقعا ناراحت و ناامید میشه ادم وقتی تاخیر داری و تستتم منفیه 😪 به شوهرم میگم بریم دکتر میگه عجله نکن خدا هروقت بخواد خودش میده مطمعنم ماه بعد حامله میشی.. 

اره من همیشه منظم بودم، از اردیبهشت اقدامو شروع کردم تا الان..  دیروز تست زدم منفی شد واقعا نا ...

منم شوهرم مشکلی نداره حتی میگه زوده برا بچه ولی من خودم نگرانم واسترس میگیرم ب دکتر من گفتم گفت عجله نکن تا یه سال یه سال و نیم طبیعیه بعد یه سال و نیم اگه نشد برو دکتر ببین مشکلتون چیه 

انگشت اتهام همه ی مردها،مثل عقربه ی قطب نما که مدام رو به شمال است،همیشه رو به یک زن نشانه میرود،همیشه✌️😊
تنبلی داری ؟چرااینهمه عقب جلو میشه

یعنی از تنبلی می تونه باشه ؟ما دو ماهه تقریبا اقدام داریم ماه پیش ۱۰ روز عقب انداختم این ماه ۶ روز جلو 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
نمیدونم دکتر نرفتم تاحالا واسش، هی این ماه اون ماه میکنم بقیه میگن تو اقدام عقب جلو شدن طبیعیه رحم ...

تواقدام فقط جلوانداختن خوبه عقب انداختن نشانه تنبلی تخمدانه

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
یعنی از تنبلی می تونه باشه ؟ما دو ماهه تقریبا اقدام داریم ماه پیش ۱۰ روز عقب انداختم این ماه ۶ روز ج ...

تبلی تخم دان پریودو نا منظم میکنه یه خانومه میگغت من دوسه روز اینور اونور میشد پربودم رفتم گفت تنبلی خفیف داری خیلیا ک تنبلیشون شدیده تا چند ماه پریود نمیشن من خودمم همیشه دوسه روز عقب جلو میشه پریودم ولی نرفتم دکتر 😑

منم شوهرم مشکلی نداره حتی میگه زوده برا بچه ولی من خودم نگرانم واسترس میگیرم ب دکتر من گفتم گفت عجله ...

من شوهرم خیلی بچه دوس داره اما میخاد به من امیدواری بده و نذاره ناراحت بشم میگه زوده غصه نخور 😂

من شوهرم خیلی بچه دوس داره اما میخاد به من امیدواری بده و نذاره ناراحت بشم میگه زوده غصه نخور 😂

خیلی خوبه ک قدرشو بدون دمش گرم واقعا شوهره منم بچه دوس داره ها ولی مقاومت میکنه میگه داریم زندگیمونو میکنیم بچه دردسر زیاد داره بزار یکم بگذره بعد😄

من چندجا تو همین برنامه ها پرسیدم خانومایی ک مث من بودن میگفتن نشونه خوبیه، یکی میگف تا دوماه پریودم ۱۰،۱۲ روز عقب میوفتاد بعد باردار شدم.. حالا میگم منتظر بمونم اگه پریود شدم بعد برم دکتر

تبلی تخم دان پریودو نا منظم میکنه یه خانومه میگغت من دوسه روز اینور اونور میشد پربودم رفتم گفت تنبلی ...

منم چند روز ایت ور اون ور میشه همیشه عقب انداختم ولی این ماه که اقدام کردیم جلو انداختم باید برم دکتر این ماه ماه پیش میخواستم ولی گفتم یه ماه صبر کنم ولی انگاری حتما لازمه برم 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
خیلی خوبه ک قدرشو بدون دمش گرم واقعا شوهره منم بچه دوس داره ها ولی مقاومت میکنه میگه داریم زندگیمونو ...

انشالله خدا بهتون یه نینی بده 😁

واقعا ما این ماه ۶ روز جلو انداختم از چی می تونه باشه؟لز اقدامه یعنی؟