2777
2789
عنوان

بارداری اول مولار بعدی سقط

274 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من بارداری اولم مولار بود شش ماه بعد هم بار دار شدم که تو هفته هفت سقط شد کلا امیدم از دست دادم میترسم بارداری های بعد هم اینطوری بشه

” زخم‌های دلت را فقط به خدا بسپارخودش بهترین مرهم‌ها را دارد …باور کن … آرام آرام همه چیز درست می‌شود. “

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می دونم شرایط سختیه

ولی توکلت به خدا باشه

ان شاالله که به زودی مادر بشی

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

عزیزم ۳تا سقط سقط مکرر محسوب میشه و نیاز ب چک شدن از لحاظ ایمنی انعقادی و مشکلات رحمی هس 

اگ خعلی نگرانی الان میتونی چک شی و بعد اقدام ب بارداری کنی انشالله ک همه چی خوبه

منم بعد دو تا سقط رفتم چکاپ کامل و مشخص شد مشکل انعقاد دارم و سپتوم

اسی من نمی‌دونم مولار ینی چی

ولی خواهرشوهرمم دو تا سقط داشت دقیقا تو هفته هفتم یا هشتم

سیزده سال باردار نشد

تنبلی تخمدان و چسبندگی رحم و غلظت خون داشت شوهرشم واریکوسل داشت

کلی دوندگی کرد و باردار شد الآنم بچش یک ماهشه

ناامید نشو و تلاشتو بکن

فقط ی دکتر خوب پیدا کن هر چی هزینه کنی ارزش داره

ازمایش انعقاد خون هم دادم ولی مشکلی نداشتم بعد سقط هم سونو واژن دادم که میوم ۹ میل دیده شد این سونو رو 6ماه پیش هم داده بودم میوم نداشتم.نمیدونم بخاطر اونه

” زخم‌های دلت را فقط به خدا بسپارخودش بهترین مرهم‌ها را دارد …باور کن … آرام آرام همه چیز درست می‌شود. “
عزیزم ۳تا سقط سقط مکرر محسوب میشه و نیاز ب چک شدن از لحاظ ایمنی انعقادی و مشکلات رحمی هس  اگ خ ...

بعدش بچه دار شدیم

اسی من نمی‌دونم مولار ینی چی ولی خواهرشوهرمم دو تا سقط داشت دقیقا تو هفته هفتم یا هشتم سیزده سال ب ...

بارداری مولار بچه خوره است یا یه سرطان خوش خیم که فقط جفت رشد میکنه که اگر زود درمان نشه منجر به سرطان خطرناک میشه

بارداری مولار بچه خوره است یا یه سرطان خوش خیم که فقط جفت رشد میکنه که اگر زود درمان نشه منجر به سرط ...

برو طب وقتتو تالف نکن

میش برا اینک نی نیم رو سالم بغلم بگیرم صلوات بفرستین🙏
ازمایش انعقاد خون هم دادم ولی مشکلی نداشتم بعد سقط هم سونو واژن دادم که میوم ۹ میل دیده شد این سونو ...

نه میوم ت کوچیکه بخاطر اون نیس. حتما برو مراگز سقط مکرر چک شو وقت تلف نکن 

‌‌‌یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝
نه میوم ت کوچیکه بخاطر اون نیس. حتما برو مراگز سقط مکرر چک شو وقت تلف نکن 

الان بیست روزه سقط کردم مرتب تو راه دکتر و سونو و ازمایشم

الان بیست روزه سقط کردم مرتب تو راه دکتر و سونو و ازمایشم

ازمایشای مربوط ب سقط بعد دو ماه یا دو تا پریودی بعد سقط انجام میشه 

دکتر رزاقی و دکتر عارفی تو زمینه سقط عالین 

ولی الان فک کنم ب خاطر کرونا نوبت اولی نمیبینن 

اگ بتونی ازشون وقت بگیری خوبه

من تو شهرستان بهم گفتن انعقادت سالمه اما تهران ک رفتم ازمایشای تخصصی تر گرفتن و مشخص شد مشکل انعقاد دارم