2777
2789
عنوان

بی بی چک و قلب در دهان

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 51 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب نمیدونستی دگ اشکال نداره..برا منم دعا کن

حتما حتما از ته دلم💜😘

برای آرامش دل همدیگه دعا کنیم💜.                                           خدایا مارو از شر بنی آدم حفظ کن🙏
بخدا الان همسرم جلوم نشسته میخواد بره ورزش کنه نمیدونم بگم نگم واقعا قلبم تو دهنمه

نگو اول ازمایش بده مطمئن شو بعد

كوچک رويایی من دنيا اگر خودش را بكشد نميتوان به عشق من به تو شك كند تمام بودنت را حس می كنم

چن وقته منتظری؟؟؟؟؟

صددرصد مثبته

مشکلتون چی یود🙂

پروفایلم خودمَم😊این کاربری ماله دو نفره منو اجیم ...دستتون درد نکنه بخاطر تهمتایی که زدید به ما😑اجیم ک دلش نشکست چون اصن براش مهم نیس ولی من از کارم پشیمون شدم ک گوشیمو دادم بهش ...حس میکنم کاربریم خراب شد...خودش میخاد عضو اینجا گوشی هوشمند نداره دوستان ..اگ راه حلی دارید حتما بهم بگید ابجیپ سالی ۲ بار اونم با امپول پریود میشه ..ای وی اف کرد ۲ بار ولی نشد..تخمکاش خوبه ولی رحمش پس میزنه ...ازتون خواهش میکنم قضاوت نکنید آدما رو ..این جا مجازیه ولی دل ها واقعی...قبول دارم دروغ زیاده ولی ما اهلش نیستیم.....خوش باشید👪👨‍👩‍👧
مبارکت باشه عزیزم برا منم بی بی چک دیروز مثبت شد امروز میخوام برم دکتر😍😍😍

بسلامتی انشاا...

الان بی بی چک من هاله محسوب میشه یا واقعا خط

اینم بگم از عکسش پررنگتره

برای آرامش دل همدیگه دعا کنیم💜.                                           خدایا مارو از شر بنی آدم حفظ کن🙏
ببین من تازه اقدام شروع کردم ماه پیش رفتم دکتر گفت عفونت شدید گرفتی دارو خوردم و فقط تو این ماه یکب ...

مبااارکهه مثبته 

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)
چن وقته منتظری؟؟؟؟؟ صددرصد مثبته مشکلتون چی یود🙂

من سه ماه اقدام بودم

بعدش ماه پیش عفونت گرفتم رابطه ممنوع شدم

ولی ی رابطه زیر سیبیلی رد کردیم این شد🙈🙈🙈

اون همه تلاش قبلی شد عفونت🤣

اه همینطوری گذاشتیش رو فرش!

عزیزم من که بدنه بی بی رو ادراری نکردم با قطره چکان ریختم رو کاغذ که جذب شده