2777
2789
عنوان

درد كشاله؟

83 بازدید | 5 پست

سلام تجربه بدين لطفا؟يه درد تيزي زير نافم سمت تخمدان راست دارم كه پخش ميشه تو كشاله و ساق پاي راستم و پهلوي راستم.. اين ماه خيلي بدتره حالم...دوران پريود رو ميگذرونم اين ماه ٢ روز سبك پريود شدم..الان روز ششم هست فقط ترشحات خوني گاهي مياد ازم..سونو دادم همه چيم نرماله..اين چيه بس؟امونمو بريده؟؟ميخان دوشنبه برم عكس رنگي واسه لوله هام اين دردو دليلش رو نشون ميده؟

پروردگارا خودرا تقدیم تو میدارم..با من کن و از من ساز آنچه خود اراده کنی..آمین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر‌ من میگه چند تا رباط هستن گه رحم رو سر جای خودشون نگه میدارن 

اونا منقبض میشن گاهی دردش میزنه به کشاله ران و پهلو

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

يه نقطه هست كه انگار چاقو كردن توش دردش پخش ميشه تو پاي راستم و تير ميكشه به پهلوم

اگه چيز خطرناكي باشه تو سونوي واژينال كه دادم برك سه نشون ميداد؟همه چيم نرمال بودش تو سونوم

به دكترم يه بار گفتم يكم فشار داد گفت درد داري الان گفتم نه..با فشار درد ندارم فقط يه نقطس كه انگار چاقو كردن گفت چيزي نيس

سرپا باشم زياد كار كنم و اينا درد پام بدتر ميشه