نیلوفرزورو مدیر استارتر عضویت: 1398/01/15 تعداد پست: 4698 عنوان برای لطیف شدن مو چی زدیم که خیلی خوب بوده؟ 577 بازدید | 30 پست برای لطیف شدن مو چی زدیم که خیلی خوب بوده؟ ساقی بیا کعشق ندا میکند بلند..... 1399/06/07 | 01:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kimichi عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 347 جدیدا به شامپو میزنم عالیه به موهای من ک ساخته شماپو برنج صحت
بهارهستمممم عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 944 روغنی که خودم ترکیب کردم مهم اینکه من خوبم و این خوب بودن بهترین دلیل برای متفاوت بودنمه😊
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40668 روغن موی بچه روغن بادام قهوه وروغن نارگیل راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
فاطیما189 عضویت: 1394/06/01 تعداد پست: 20618 سرم موی نلی . خارجیه سالها پیش میزدم خیلی عالی بودمن جنس موهام خیلی خشن و زبره محصولات زیادی رو تجربه کردم کاهش وزن من ۹۰🔓 ۸۵🔓 ۸۰🔓 ۷۵🔐 ۷۰🔐 ۶۵🔐 ۶۰🔐
لولیتای عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 2421 شامپو کراتین لروکسنرم کننده استاپ دمیج مای دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.
razshab1390 عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 63 گل ختمی رو دم کن لعاب که داد از صافی رد کن بزن به موهات بعد بشور عالیه
دالان_بهشت عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 12465 روغن موی بچه روغن بادام قهوه وروغن نارگیل بچه هم روغن مو داذه؟جالبه نمیدونستم بچه ندارمبعد قبل از حموم بزنیم بعد بشوریم؟فیروز خوبه؟ گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40668 بچه هم روغن مو داذه؟جالبه نمیدونستم بچه ندارم بعد قبل از حموم بزنیم بعد بشوریم؟فیروز خوبه؟ پسرمن صدمدل شماپوورغن مووبدن ولوسیون داره 😂آره قبل ازحمام بزن فیروزعالیه راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
khanomesepideh عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 585 سرکه سیب و آب اخر سر که شامپو زدی بریز سرت بعد از ۲۰ دقیقه ابکشی کن بهترین اتفاق زندگیم روز ۹/۹/۹۹ افتاد 😍 خدایا سپاسگزارم
mah993 عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 568 طبیعی نمیدونم ولی شیمیایی من از سرم موی پنتن استفاده میکنم خدایی هم راضی ام. هر کجا لرزیدی ، از سفر ترسیدی ؛ تو بگو از ته دل من خدا را دارم😊💚❤