2777
2789
عنوان

برای تزئین کلاسم چیکار کنم؟! 🤔 اول ابتدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 28 پست
نه اینطوری هام نیس، دستگاه های ضدعفونی قرار داده میشه و معلم ها با ماسک و شیلد میان سر کلاس درس  ...

بله این رویه مدرسه شماست ک غیر دولتی هستین.

بد بحال دولتی ها

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
ای خدا. به نظرم فقط تمیز و منظم باشه با چندتا برگ های خشک شده هم مثلا بریز وسط کلاس نشونه پاییز.

منم نظرم فقط نظم و تمیزیه اما مدیر و سرپرست آموزشی مون نظرشون این نیست😂😐

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش الان نه،تو گوگل سرچ کنید مطمئنا چیزهای خوبی هست تالار یا کانال کلاس اول عضوید؟اونجاها هم قطعا ...

سرچ کردم خیلی قدیمی بودن ☹️ آره کانال کلاس اول پارسال مدرسه عضو هستم 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

من هیچوقت نفهمیدم ک هی میگن باید بین معلم اول و دانش آموز رابطه عاطفی باشه

اخه رابطه عاطفی پشت ماسک و فیلد ؟

رابطه عاطفی ک معلم تا دومتر نمیتونه ب شاگرد نزدیک بشه؟

رابطه عاطفی ک معلم اول بیشتر مواقع شاگرداش رو بغل میگیره؟

رابطه عاطفی ک حتی نمیتونه دست شاگردشو بگیره؟

چون معلم اول باید اینا رو داشته باشه و الان نمیشههه

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
چه بد 🙁

مدارس غیردولتی نهاایتش ده نفره باشن 

چون دختر خودم غیر بوده در اوردم بخاطر بترین اموزشاشون‌

ولی دولتی چی م 30 نفرن

منم نظرم فقط نظم و تمیزیه اما مدیر و سرپرست آموزشی مون نظرشون این نیست😂😐

من خودم این ایده را حتما آینده ک رفتم سر کار میخوام انجام بدم.

یه راه درست میکنم با برگ سبز 

با برگ های زرد 

با پنبه 

با شکوفه

بعد یه راهه ک از پاییز شروعش میکنم مثلا هی توی راه حروف و عدد و علامت میذارم 

آخر هم یه دانش آموز میکشم ک توی مغزش پر از همین تعداد و حروف و......

اینارو کف کلاس اجرا میکنم البته.

خیلی جالبه براشون به نظرم

مدارس غیردولتی نهاایتش ده نفره باشن  چون دختر خودم غیر بوده در اوردم بخاطر بترین اموزشاشون‌ و ...

چه کم بوده تعدادشون 😐 نه بابا کلاس من الان 15 نفرن. پایه چهارم تا ششم هر کدوم 22 نفر به بالان 

من خودم این ایده را حتما آینده ک رفتم سر کار میخوام انجام بدم. یه راه درست میکنم با برگ سبز  ...

جالب بود، ممنون🙏

نه،کانال هایی که خیلی عضو دارن و فعالن،یا تالارها میخواین لینکش رو بدم بهتون؟

آره اگه بدی که ممنون میشم 😚 

چه کم بوده تعدادشون 😐 نه بابا کلاس من الان 15 نفرن.  پایه چهارم تا ششم هر کدوم 22 نفر به بالان ...

ن مال ما اول سه کلاسن 

دوم دو کلاس 

هر ملاس تقریبا 15 تا 20 نفرن

بجز کلاس دخترم 12 تا بودن

https://t.me/joinchat/BM5W_j3a0OxMVbiTNJFVxQ بفرمایید تالارپایه اول

مچکرررررممممم 🤓🙏