2777
2789
عنوان

تناسب اندام بعد از زایمان

515 بازدید | 9 پست

بچه ها شما چقد بعد زایمان وزنتون برگشت؟من هشت ماهه زایمان کردم هنوز وزنم زیاده خیلی ناراحتم بخاطر کرونا باشگاهم ک نمیشه رفت نمیدونم چیکار کنم😭

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              

از اول باید بهش فکر می کردی 

من ۴ ماهه باردارم

قبلش قدم بود ۱۶۶

وزن ۵۶

ورزشکارم هستم

الانم روزی ۴۰ دیقه تردمیل می زنم و کلا فعالیت دارم 

۳ ماه اول اصلا بالا نرفتم

بعدشم کلا قراره ۱۰ کیلو زیاد بشم

تو حتما یا ورزش نمی کردی و فعالیت نداشتی 

یا زیادی وزنت رفت بالا 

خیلی سخته اینجوری لاغر کردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل بارداری اگه خوب وزن رو کم کنی و ورزش داشته باشی تو حاملگی نهایت ده کیلو اضافه میشه اصولی پیش بری بعدشم پنج شش کیلو بلافاصله بعد زایمان از دست میره تا دو سه ماهگی نی نی کاملا برمیگرده به اول بارداری چندتا از دوستامو با چشم خودم دیدم ایتکارو کردن الان هرکدوم دوتا بچه دارن انکار نه انگار و درضمن اینکه تو واقعا شاد بودن تو بازداری و بع زایمان .

تا خدا با من است زمانه با من است .
خیلی دیر منم وزنم برگشت تاره الان هم مثل قبل نشدم شکم و پهلو دارم 62 هستم هر کاری هم میکنم دیگه کمتر ...

من الان وزن دوران بارداریمو دارم هنوز😭نمیدونم چیکار کنم رژیم گرفتم ولی نتونستم عمل کنم غذاهاشو هروعده درست کنم دخترم خیلی شیطونه

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
از اول باید بهش فکر می کردی  من ۴ ماهه باردارم قبلش قدم بود ۱۶۶ وزن ۵۶ ورزشکارم هستم الانم ...

من تو بارداری دقیقا مناسب قدووزنم رفتم بالا رعایت میکردم روزی دوساعت پیادروی داشتم اضافه وزن اصلا نداشتم ولی بعد زایمان کرونا اومد و کلا تو خونه موندم اوضاع بهم ریخت

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
قبل بارداری اگه خوب وزن رو کم کنی و ورزش داشته باشی تو حاملگی نهایت ده کیلو اضافه میشه اصولی پیش بری ...

شیردهی ب لاغری خیلی کمک میکنه ک من متاسفانه شیر خودمو نمیدم و دقیقا بعد از خشک شدن شیرم چاق شدم وگرنه ۴ماه اول بعد زایمان خیلی خوب بود وزنم و ده کیلو رو کم کرده بودم 

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              

منم مثل توام. 

9ماه از زایمانم گذشته و من هیچی کم نکردم. خیلی اراده ام ضعیفه و داغونم. 

خودم از خودم خسته شدم بیچاره همسرم! 

رژیم انلاین گرفتم ولی باهاش پیش نرفتم اصلا😢😭🤦‍♀️من خیلی بدم😭😭

🖤
منم مثل توام.  9ماه از زایمانم گذشته و من هیچی کم نکردم. خیلی اراده ام ضعیفه و داغونم.  ...

وای خیلی بده منم رژیم انلاین گرفتم عمل نکردم😭

خدایا مرسی🙏❤🙏