2777
2789

منظورش از مبلغ پیش پرداخت علی الحساب چیه مثلا دنا پلاس ۶۸ میلیونه یعنی همه شو باید یجا بدیم؟یا اینکه فعلا۶۸ تومن بدیم بقیه داره و بقیه ی پولشو باید بعد بدیم؟اخه من فک میکردم فقط باید ۶۸ میلیون بدیم

اره فعلا اینو میدی بقیشم ب قیمت روزی ک خواشتن تحویلت بدن

اینجوری که اگه همینجوری بخرم راحت تره که..

من فک میکردم چون قرعه کشیه و تحویلش طول میکشه قیمتش همینقدره اینجوری که نمیصرفه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم بعد چند سال کع دمنتطرتون گذاشتن دعوت نامه میدن که فلان قیمت بدید بعدم دوباره شش ماه انتطار میکشید تا تحویل بدن ما بعد دوسال ده روز دیگه دستمون میرسه دنا معمولی هرچی آپشن هم داشته از کروز. رینگ فولادی. برداشتن مانیتور هم چیزی گذاشتن که نه فلش میگیره نه دوربین عقب اصلا ثبت نام نکنین ما سال 97ثبت نام کردیم تحویل اسفند 98بود 

نه عزیزم بعد چند سال کع دمنتطرتون گذاشتن دعوت نامه میدن که فلان قیمت بدید بعدم دوباره شش ماه انتطار ...

عزیزم الان زده دنا پلاس ۶۸میلیون الان اگه ما اینو پرداخت کنیم موقع تحویل چقد دیگه باید بدیم؟َشما چطوری پرداخت کردید؟

23تمون اولش دادیم اردیبهشت هم 54تومن هرچی الان دادی دوسال بعد دوبرابر اولی که دادی ازت میگیرن البته ...

چقد بده اگه اینجوریه اصلا نمیصرفه که من فک میکردم همون مبلغو میدی و تمام

عزیزم الان زده دنا پلاس ۶۸میلیون الان اگه ما اینو پرداخت کنیم موقع تحویل چقد دیگه باید بدیم؟َشما چطو ...

اون موقع اعلام میکردن که کی ثبت نامه میرفتیم تو سایت اگه شانس می‌آوردیم میتونستیم ثبت نام کنی ما بعد سه بار تونستیم ثبت نام کنیم. دیگه دوبرابر 68تومن یعنی 140تومن اگه بیشتر نگیرن 

اون موقع اعلام میکردن که کی ثبت نامه میرفتیم تو سایت اگه شانس می‌آوردیم میتونستیم ثبت نام کنی ما بعد ...

یعنی الان ۶۸ تومن بدیم بعدش دو برابر یا بیشترشو باز بدیم یهو؟یا اینکه قسطیه؟