منظورش از مبلغ پیش پرداخت علی الحساب چیه مثلا دنا پلاس ۶۸ میلیونه یعنی همه شو باید یجا بدیم؟یا اینکه فعلا۶۸ تومن بدیم بقیه داره و بقیه ی پولشو باید بعد بدیم؟اخه من فک میکردم فقط باید ۶۸ میلیون بدیم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه عزیزم بعد چند سال کع دمنتطرتون گذاشتن دعوت نامه میدن که فلان قیمت بدید بعدم دوباره شش ماه انتطار میکشید تا تحویل بدن ما بعد دوسال ده روز دیگه دستمون میرسه دنا معمولی هرچی آپشن هم داشته از کروز. رینگ فولادی. برداشتن مانیتور هم چیزی گذاشتن که نه فلش میگیره نه دوربین عقب اصلا ثبت نام نکنین ما سال 97ثبت نام کردیم تحویل اسفند 98بود
عزیزم الان زده دنا پلاس ۶۸میلیون الان اگه ما اینو پرداخت کنیم موقع تحویل چقد دیگه باید بدیم؟َشما چطو ...
اون موقع اعلام میکردن که کی ثبت نامه میرفتیم تو سایت اگه شانس میآوردیم میتونستیم ثبت نام کنی ما بعد سه بار تونستیم ثبت نام کنیم. دیگه دوبرابر 68تومن یعنی 140تومن اگه بیشتر نگیرن