2777
2789

لطفا بخاطر خدااا فقط کسایی که ای وی اف کردن بیان راهنمایی کنن هم ثواب ببرن هم دعا پشت سرشون باشه.۲۵مرداد ای وی اف کردم 

الان من روز سیزدهم ای وی افم هستم از روز نهم لکه بینی قهوه ایی دارم

لکه بینیم تا روز دهم ادامه داشت بعد کم شد در حدی که اگه دستمال کاغذی میزدم میفهمیدم بعد از دیروز یعنی دوازدهم 

تا امروز که روز سیزدهم هستم لکه قهوه ای میاد

بی بی زدم امروز منفی شد

خیلی خیلی دلم شکسته

احساس میکردم شاید اون لکه ها نشانه لانه گزینی

ولی تمام ارزوهام ریخت رو سرم بخاطر بی بی چک منفی امروزم.

کسی بوده که تا روز ازمایشش بی بی منفی نشون بده روز ازمایش منفی باشه؟؟؟بااین علایمی که من گفتم باشه؟

ازمایش اصلی برای هشتم شهریور هست یعنی دوروز دیگه!

ازروزی هم که لکه داشتم فرداش،یعنی روز دهم زنگ زدم دکتر اطلاع دادم

گفت اگه زیاد شد پروژسترونت رو زیاد کن

منم پروژسترون بصورت رکتال یک شب درمیون میذاشتم ازاون روز هرشب میذارم

دوفاستون هرهشت ساعت

استرادیول ،انوکساپارین،اسپیرین،اسیدفولیک روزانه مصرف میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله باردار بشی

مرسی عزیزم

میگن دعای دیگری در حق بکی زود براورده میشه 

بخاطراین روزای عزیز برام دعا کنین

خیلی دلم شکسته از اینکه بی بی چک منفی شده

از عصری سردرد شدید گرفتم

خیلی خیلی خیلی امیدوار بودم

بازم نمیدونم چرا امیدوارم که خدا معجزه میکنه و جواب ازمایشم مثبت میشه بحق این روزای عزیز

منم امروز روز ۸ انتقالمه ...از روز ۴ لکه بینی دارم و حس پریودی شدید ...سینه هامم دردش کمتر شده😢

منم از روز دهم حس پریودی دارم امروز این حس خیلی زیاد شده

بحق این روزای عزیز برات مثبت میشه

خدا بزرگه دلش رحم داره انشالله که مثبت میشه بحق امام حسین

منم از روز دهم حس پریودی دارم امروز این حس خیلی زیاد شده بحق این روزای عزیز برات مثبت میشه خد ...

مرسی به هم چنین ....منم حسم تقریبا زیاده ...ولی لکه بینیم خیلی تیره اس ...قهوه ای تیره ....

من یه بار قبلا سقط داشتم

البته اوندفعه نمیدونستم باردارم 

ای یو ای کرده بودم

ازمایش دادم منفی شد

ولی پری نیومد

مجدد بعد چندروز از دادم مثبت شد

بعد خودبخود سقط شد

اونموقع از علایم دردشدید سینه ،تکرر ادرار داشتم اما چون نمیدونستم باردارم فکرنمیکردم از علایم بارداری باشه

بعد که فهمیدم باردارم حالیم شد که علایم بارداری بوده اما متوجه نشدم علایم از کی در من شروع شد

که بعد دوروز که فهمیدم باردارم سقط شد

اما ایندفعه اصن هیچ علایمی ندارم سینم بخاطر داروها خیلی درد میکرد اثر داروهای محرک که رفت درد سینمم رفت و نکرر ادرار بخاطر بزرگ شدن تخمدان داشتم اونم رفته

والله میگن علایم بارداری اول و دوم یوم و...باهم متفاوته

موندم والله

عزیزم شما بعد عمل استراحت بودید میدونی که دوهفته باید فقط بری دستشویی بیای اونم دستشویی فرنگی زعفران و گوجه رب و جیگر هم نخوری 

اون لکه بینی میگن طبیعیه لانه گزینی البته بعضی ها مث شما آی وی اف کردن لکه بینی ندارن نگران نباش جواب قطی برای آی وی اف فقط آزمایشه اونم موقعی که دکتر خودتون گفته اصلا هم استرس نداشته باش که همون استرس براتون سمه ریلکس باش بسمار به خدای مهربون 

مرسی به هم چنین ....منم حسم تقریبا زیاده ...ولی لکه بینیم خیلی تیره اس ...قهوه ای تیره ....

انشالله که مثبتی

من اونموقع قبل از سقط حس پریدی داشتم اما نمیشدم که فهمیده بودم باردار بودم

انشالله شما هم همچین حالی بشین و بسلامت نی نی تون بیاد بغلتون

عزیزم شما بعد عمل استراحت بودید میدونی که دوهفته باید فقط بری دستشویی بیای اونم دستشویی فرنگی زعفران ...

بله عزیزم استراحت کامل  تا روز دهم کردم از دهم به بعد کارای خیلی اسون مث یلحظه شستن ظرف و چایی دم کردن میکنم

اخه میگم اگه مثبتم دوروز مونده ازمایشم یعنی هیچی hcg تو نمونه ادرار ندارم که بی بی روز سیزدهم منفی شده

انشالله که مثبتی من اونموقع قبل از سقط حس پریدی داشتم اما نمیشدم که فهمیده بودم باردار بودم انشالل ...

ان شاءالله ....بسلامتی شماهم باردار بشین و باهم بفهمیم بارداریم...