2777
2789
عنوان

میشه یه لحظه بیاید☹️

144 بازدید | 29 پست

سلام خانومای گل و اقایون محترم میشه لطف کنید این دوتا پرسشنامه رو پر کنید؟ 

واسه تحقیق دانشگاهی هستش

کلی دعاااااااااااتون میکنم مشکلم رو حل کنید....

یه دنیاااا ممنون

فقط بی زحمت خانوم یا اقایی که لطف کردن و وقت گذاشتن یکیشو پر کردن بی زحمت دومی رو هم پر کنن چون دوتاش بهم مرتبط. 

کلا ده دقیقه هم زمانتون رو نمیگیره. 

کلی ممنونم ازتون🙏

https://survey.porsline.ir/s/RIeUgWE

https://survey.porsline.ir/s/lUXvGUP

چی هست 

یه خانوم متعهد و وفادار به همسرم هستم ❤️             👈 با افتخار باید بگم که مهربون تر و خوشگل ترو با وفا دار تر و خوش تیپ تر و جیگر تر  از اون ندیدم و به همین دلیل اون رو مردترین مردها میدونم 👉                              پنج ساله پیشم هست و چهار ساله خانوم خونش هستم ☺️😍❤️                                                        👩‍❤️‍👩 تو مرا جان و جهانی حضرت یاااار 👩‍❤️‍👩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا خواستم پر کنم ولی  هم مجردم هم اینکه نوزده سالمه

چی بود من متاهلم و 23

یه خانوم متعهد و وفادار به همسرم هستم ❤️             👈 با افتخار باید بگم که مهربون تر و خوشگل ترو با وفا دار تر و خوش تیپ تر و جیگر تر  از اون ندیدم و به همین دلیل اون رو مردترین مردها میدونم 👉                              پنج ساله پیشم هست و چهار ساله خانوم خونش هستم ☺️😍❤️                                                        👩‍❤️‍👩 تو مرا جان و جهانی حضرت یاااار 👩‍❤️‍👩
عزیزم دلم مرسی خانومی متاسفانه باید متاهل و ترجیحا دارای فرزند باشید

من فرزند هم دارم ولی شماره میخواد چیکار 🤷‍♀️

چی بود من متاهلم و 23

نرفتم دیگه 

همون  وارد کردن اطلاعات اومدم بیرون

البته اسمتو نمی خواد ها فقط جنسیت و بازه ی سنی مثلا بیست تا بیست و نه 

برو به این دانشجو کمک کن 

در راه رضای خدا

پرسشنامه واسه پایان نامس عزیزم. 

باش گلم الان میرم فقط دعا یادت نره 

اسمم سودابس دعام کن خوشبخت بشم و بتونم خونه جدید با قیمت خوب بخرم 🙏🙏🙏🙏🌷🌷🌷

ببخشید آخه چهار رقم شماره تلفن ما رو میخواد چیکار؟

عزیزم اصلا چیز حاصی نیست چون باید بین دوتا پرسشنامه که یه نفر پاسخ میده بررسی بشه و مشخص بشه کدوم دوتا پاسخ واسه یه فرد خاص اون سوال مطرح شده

. از این بابت خیالتون راحت باشه. 

باش گلم الان میرم فقط دعا یادت نره  اسمم سودابس دعام کن خوشبخت بشم و بتونم خونه جدید با قیمت خ ...

حتما عزیز دلم مرسی  انشالله به هرچی ارزو داری برسی و خوشبخت بشی. خیلی لطف کردی وقت گذاشتی 

ببخشید آخه چهار رقم شماره تلفن ما رو میخواد چیکار؟

پایین توضیح دادم عزیزم خیالت راحت اون صرفا واسه مشخص شدن اینه که کدوم دوتا پرسشنامه مختص به یک نفر مشخص که کار ارزیابی رو راحت میکنه