سلام عزیزم خوبی؟ میخواستم بپرسم آیا بوتاکس مامانتون بالاخره اثر کرد یا نه؟ چون خودم بوتاکس کردم هنوز اثر نکرده نگرانم
به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😊بالاخره در تاریخ ۲۰ شهریور ۴۰۳ بی بی چکم مثبت شد🤩🤩 ۱۹ آبان میرم برای ان تی...بعد اون به امید خدا تیکر بارداریم رو میذارم،واسم دعا کنید بچه م سالم باشه 😘❤
سلام عزیزم اره بعد از 4 روز اثرش رو گذاشت ولی اونجوری که دفعه اولش بوتاکس کرده بود نشد ...
سلام عزیزم..خداروشکر اثر گذاشته...منم چند روزه بوتاکس کردم انگار نه انگار..بقول شما دفعه اول سریع اثر کرد...نگرانم پولم هدر بره..۶۵۰ تومن پول دادم. خیلی ازت ممنونم که وقت گذاشتی و جواب دادی 🙏🙏🙏
به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😊بالاخره در تاریخ ۲۰ شهریور ۴۰۳ بی بی چکم مثبت شد🤩🤩 ۱۹ آبان میرم برای ان تی...بعد اون به امید خدا تیکر بارداریم رو میذارم،واسم دعا کنید بچه م سالم باشه 😘❤
عزیزم من برای اولین بار میخوام بوتاکس کنم.۳۳ سالمه. تجربه ای ندارم.مارک ایرانی مصپورت خوبه؟ شماراضی ...
سلام عزیزم..من مصپورت زدم راضی ام..فقط به هیچ عنوان چینی یا کانادایی نزن
برای تزریق بوتاکس و ژل لب توی تهران من دکتر نبی پور بهتون معرفی میکنم عالی هستن توی این زمینه من خودم الان چند ساله میر پیششون این هم ادرشس سایتشونه که میتونید نمونه کاراش ببینید