2777
2789
عنوان

از تیز بر استفاده کردید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1756 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همچین بو داره که حال ادم بهم میخوره اگه خدای نکرده یه ذره عرق سوختگی داشته باشی همچین می سوزونه که ح ...

همیشه به محضی ازحموم اومدی بیرون زیربغل بکینی رو یکم باویتامین ادچرب کن اب رواتیشهه یه ساعت بعدش اصلاخبری نیست ازسوزش  ومدت زمان زیادی هم توحموم نزاربمونه چون زیربغل خیلی حساسه سریع میره پوستش وبوشم خیلی نیست دیگه دراون حد

همیشه به محضی ازحموم اومدی بیرون زیربغل بکینی رو یکم باویتامین ادچرب کن اب رواتیشهه یه ساعت بعدش اصل ...

زیاد استفاده میکنم ولی هرکار میکنم می سوزونه چون چاقم خیلی عرق سوز میشم 

خانم هستم نام کاربریم اسم شوهرمه اینقد همتون به کاربری من گیرندید ممنون
وای من اصلن بلد نیستم چحوری استفاده کنم از ژلت خسته شدم

ببین کاری نداره اول یکم خمیرکن پودر که نه شل شل باشه نه سفت سفت بعد یه لایه نه خیلی خیلی نازک نه ضخیم بکش مثلا زیربغل طوری که کل سطح مو روبپوشونه درحدسه چهاردقیقه باش بعد کاردک مخصوصش هست بااون ازپایین به بالا تیکه تیکه بزن دربیار درنیومددودقیقه بازبزار بعدببین درمیاد اخرش اگه یکم ریزه موهم موند یه لیف کوجلوهم بکشی درمیاد بدنت موقع زدن باید کامل خشک باشه بعدم دیدی میسوزه که نباید بسوزه خیلی روپوستت مونده اومدی بیرون ویتامین ادبزن چرب کن 

وای من اصلن بلد نیستم چحوری استفاده کنم از ژلت خسته شدم

ژیلت که خیلی بده من هروقت ژیلت استفاده کننم حساسیت میگیرم وهمش جوش میزنه ومیخاره

خانم هستم نام کاربریم اسم شوهرمه اینقد همتون به کاربری من گیرندید ممنون