2777
2789
عنوان

از تیز بر استفاده کردید؟؟؟

1753 بازدید | 25 پست

من از پودر تیز بر صورتی تعریف شنیدم همینجا .

منم دیروز خریدم چون شنیدم ک پوست هم سفید میکنه؟

ولی نگرانیم در مورد بو هست واقعا برای بوی بدش نمیشه کاری کرد ک کمتر شه .چون اگه واقعا بوی بدی داره نمیتونم استفاده کنم کل خونوداه میفهمن .

بعد واقعا پوست روشن میکنه؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیه

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بوداره تیزبر صورتی تایه ساعت میمونه بوش ولی اون تیزبر زردانه بونداره

خب پودرهای دیگه مثل دپی هم هست بدون بو  فقط یکم میگن تیزبرقدرت دراوردنش بیشتره  وگرنه هیج فرقی نمیکنه من یه عمردارم استفاده میکنم 

فکر کنم همونه .پاکتش صورتیه .همون واجبی هم میشه گفت

اگه کارخونه ای گرفتی که نوره نیست. نوره مارک نداره. پودر کارخونه ای هم بو نداره. من از نوره اصل استفاده کردم. بوی بدی داره ولی اگه بعد از استفاده فورا حنا بزنی جاش اصلا بو نمیده دیگه. آب بریز تو پودره اگه سبز کمرنگ شد خمیرش نوره ی اصله. با خودت حنا ببر تو حموم. مواظب هم باش نسوزی. با آب جوش خمیرش کن و پوستتم خشک باشه موقع استفاده. خشک خشک. با دستمال خشک کن وگرنه میسوزی.