2777
2789

خانما کسی تاحالا بدلیجات ژوپینگ داشته رنگش واقعا ثابته یا نه بعد یه مدت میره؟ اگه پیج مطمعن یا ادرس توی کرج دارید بهم معرفی میکنید ممنون

زندگی رویایی... دنیاتمو... دنیامی...👸❤
من ی جفت جوشواره خریدم ۱۵تومن چهار سال پیش عین طلا مونده هیشکی نمیفهمه بدله🤩

منم تازه عروسم طلا ندارم😔 میخوام از اینا بخرم کسی نفهمه بعد باهاش حمومم میری؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تازه عروسم طلا ندارم😔 میخوام از اینا بخرم کسی نفهمه بعد باهاش حمومم میری؟

اره عزیزم هم ضد حساسیته هم رنگ ثابت اگ یکم بیشتر داری پول نقره بخر فروختی هم ی پولی بیاد دستت 

استیل رو کاملا مطمئنم رنگ ثابته .اما نمیدونم طرح طلا دارن یا نه 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
اره عزیزم هم ضد حساسیته هم رنگ ثابت اگ یکم بیشتر داری پول نقره بخر فروختی هم ی پولی بیاد دستت 

رفتم نقره بخرم بهم گفت اگه طلاییشو بخری رنگش میره سفید میشه گرمی ۶۰ تومن اب طلا میزنن

رفتم نقره بخرم بهم گفت اگه طلاییشو بخری رنگش میره سفید میشه گرمی ۶۰ تومن اب طلا میزنن

خب سفید بخر اشکالی داره؟دوسنداری سفید چون تو سرویس اینا میخای ژوپینگ مدلاش عین طلا نیس ک اما مال نقره مو نمیزنه

وارد کننده مستقیم ژوپینگ و شوپینگ از جمله فعالیت های مهم و شاخه های اصلی تجارت ماست که سعی میکنیم با وارد کردن جنس های اورجینال جلوی هرگونه تقلب را بگیریم و برای خرید های عمده آنقدر عادلانه با مشتریان خود رفتار میکنیم که همه حتی با استفاده از یک صفحه اینستاگرام فعال هم بتوانند وارد این شغل پرطرفدار و محبوب و البته پر درآمد شوند.

تماس با ما

01732437191

نمایندگی ژوپینگ که واقعی باشد و بدون واسطه از برندش کالا تهیه کند و در ایران عرضه کند فروشگاه بدلیجات کلاسیک میباشد که خرده فروشان معتبر میتونن باهاش با شرایط ویژه همکاری کنند و از قیمتای خوبش بهره مند بشن.

05133662217