2777
2789
عنوان

بچها اگه هستین تو روخدا کمکم کنید

116 بازدید | 8 پست

من هفته۲۷ از هفته ۱۸ که سرکلاژ کردم با اینکه استراحت مطلقم همینجوری دهانه رحمم باز شده و سرویکسم کوتاه تر امروز رفتم سونوسرویکسم ۱۶بود فانلینگم۲۵دکترسونو گرافی گفت فقط بخیه سرکلاژ که الان بچه رو نگه داشته میخوام بدونم کسی از شماها شرایط منو داشته یا اصلا ممکنه بخیه  باز بشه

استراحت مطلقی؟حتی برای دستشویی هم از جات بلند نشو

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خالم سر دوتا بچه هاش یادمه بخیه کرده بود چون بچه هاش میفتادن تا زمانی ک میخواست زایمان کنه.نگران نباش بسپرش ب خدا

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
دستشویی مجبورم کسی ندارم ولی حتی غذاهم خوابیده میخورم

نباید تا دستشویی بری...بگو لگن بگیرن برات

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘