2777
2789
عنوان

بچه ۸ ساله کرونا گرفت و پر کشید😭

297 بازدید | 12 پست

ویانا دختر کوچولویی که کرونا گرفت و پر کشید🖤فرزند کادر درمان بود و فیلمی دردناک از او منتشر شده که در حال رقصیدن برای جان باختگان حادثه اخیر بود 💔 مزار او چند روز پیش در اصفهان به خاک سپرده شد 💔💔💔💔🖤🖤🖤🖤لطفا رعایت کنید و این تعطیلی رو مسافرت نرید💔 بچه ها هم کرونا میگیرن و میمیرن🖤💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمون ب اندازه کافی میبینیم و میشنویم حال مارو بیشتر از این بد نکنید اه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

یه مشت بی فرهنگ راه افتادن توی جاده شمال و وضعیت اونجا رو هم داغون تر کردن

اینجا هم که مدااااام تاپیک میزنن برای فلان مهمونی چی بپوشم، عروسی دعوتیم، امشب رفتیم رستوران، پوسیدیم تو خونه داریم میریم مسافرت...

دیگه نمی دونم چی بگم

خدایا خودت کمک کن ما هم به خودمون بیاییم و همه یکدل باشیم خودخواه نباشیم ..کادر درمان چه گناهی داره که باید  جان خودش و خانواده ش از دست بره ...آه این مظلومان دامنگیره ..حالا بعضی عزیزان هی برید سفر،هیئت ،قبلشم که عروسیتون براه بود ...هی نگین با رعایت پروتکلهای بهداشتی که خودتونم باور ندارین# حق الناس

یه مشت بی فرهنگ راه افتادن توی جاده شمال و وضعیت اونجا رو هم داغون تر کردن اینجا هم که مدااااام تاپ ...

واقعا ....اونوقت مایی که ۶،۷ ماهه جایی نرفتیم مگه دل نداریم که بپوسه. .والا مام دل داریم اما درک هم داریم از موقعیت