۱۱ ماه اقدام کردم باردار نشدم ماه قبل ک میشد ماه ۱۲ رفتم دکتر و دارو لتروزول داد و آمپول اف اس اچ و اچ سی جی سه تا فولیکول ۲۰ داشتم و ضخامت رحمم ۸ و نیم بود و طبق تایمی ک دکترم گفت اقدام داشتم ولی باردار نشدم شوهرمم مشکل خاصی نداره فقط یکم اسپرمش کم تحرکه...
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
دکترم این ماه بهم دارو نداد چرا؟گفت یماه باید استراحت کنی
نمیدونم منم ماه دوم که رفتم واسه سونوی فولیکول چون دوتا کیست خیلی بزرگ داشتم ولی فولیکولام خوب بود hcgرو نداد و گفت اگه بدم کیستت بزرگتر میشه به منم گفته بود اگه این ماه نشی باید دوماه استراحت کنی و بری عکس رنگی
ببخش عزیزم آندروفرتی برای تحرک اسپرمه؟شوهر من فقط اسپرم سریعش یکم درصدش پایینه
اره کلا برای تقویت اسپرمه و خیلی کامل و خوبه
به نظرم حتما برای تقویت همسرتون هم اقدام کنید چون منم خودم مشکلی نداشتم مرتب هرماه تخمک گذاری داشتم مشکل اصلی همسرم بود خودم فقط اون داروهارو استفاده کردم که تخمکای بیشتری آزاد بسن و احتمال برخورد زیاد بشه